Lifestyle

Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Στην Ελλάδα γιόρτασε τα γενέθλιά της η ηθοποιός

Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Στην Ελλάδα γιόρτασε τα γενέθλιά της η ηθοποιός
Σάλμα Χάγιεκ Πάρος: Με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, η Χολιγουντιανή ηθοποιός ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις ευχές τους.

Η Σάλμα Χάγιεκ έγινε 54 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της με μερικές νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στις Κυκλάδες.

Επιλέγοντας ένα κίτρινο φόρεμα που τόνιζε την σιλουέτα της η διάσημη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Είμαι ευγνώμων και περήφανη για κάθε ένα από τα 54 χρόνια μου. Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές, ειδικά στους φανς που έκαναν ειδική αναφορά στα γενέθλιά μου. Τι δώρο ήταν αυτό». Και φαίνεται πως θα μείνουν αξέχαστα στη Σάλμα Χάγιεκ τα 54α γενέθλιά της στις Κυκλάδες.

Η ηθοποιός γίνεται η «ζωντανή διαφήμιση» των Κυκλάδων και του ελληνικού τουρισμού γενικότερα. Με φόντο λοιπόν, τη θάλασσα του Αιγαίου, η διάσημη ηθοποιός ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν. Και να θυμίσουμε πως η Μεξικανή ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Ανρί Πινό και την κόρη τους Βαλεντίνα, ενώ δεν σταματά να ποστάρει στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες και βίντεo από τη χώρα μας, σε ένα από τα οποία εμφανίστηκε να σπάει πιάτα υπό τη μουσική του Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας.

Πάντως, η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει δύο ακόμα φωτογραφίες, «προαναγγέλοντας τα γενέθλιά της», και διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για στιγμιότυπα αρχείου. «Ξεκίνησα το βράδυ ανανεωμένη, περιμένοντας υπομονετικά το γεύμα μου. Έξι ώρες αργότερα έσπαγα πιάτα, όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα», έγραψε στα αγγλικά και στα ισπανικά σε προηγούμενη ανάρτησή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments