Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [05/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [05/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [05/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [05/09/20].

Κριός

Η σημερινή θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εσάς και το ταίρι σας. Αξίζετε λίγο χρόνο μόνοι μετά από μια δύσκολη περίοδο. Θα μπορέσετε έτσι να αναζωογονήσετε την σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά.

Ταύρος 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει φως και γέλιο στην ζωή σας. Εάν έχετε περάσει πρόσφατα δυσκολίες στη σχέση σας, θα μπορέσετε να επουλώσετε τις ρήξεις περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να συζητήσετε για τα προβλήματά σας. Θα το βρείτε μπροστά σας.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια εύθυμη ατμόσφαιρα, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα άτομα και να βρεθείτε στα σωστά μέρη, για να προάγετε τα σχέδιά σας. Όλες οι αποφάσεις είναι στα χέρια σας. Έχετε μεγαλύτερη επιρροή από όση πιστεύετε.

Καρκίνος

Η μέρα ευνοεί καθετί που αφορά σχέσεις και καλλιτεχνικά ταλέντα. Ο έρωτας μπορεί να έρθει στην ζωή σας ενώ προωθείτε την τέχνη κάποιου άλλου. Μπορεί να αισθανθείτε κάτι ξεχωριστό με την πρώτη ματιά, μεγάλη τρυφερότητα και χημεία. Μήπως είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον; svg%3E

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό γεύμα για τον/την αγαπημένο/η σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι απολαυστική και θα θυμίσετε στο ταίρι σας γιατί σας ερωτεύθηκε εξ αρχής. Απλά μην κάνετε καταχρήσεις σε φαγητό και ποτό.

Παρθένος

Υπάρχει πολλή αρμονία στην ατμόσφαιρα σήμερα. Θα σας φέρει σε ουσιαστική επαφή με τους άλλους και ενθαρρύνει τη γνωριμία με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Μην μένετε σπίτι. Βγείτε και κοινωνικοποιηθείτε με κάθε δυνατό τρόπο.

Ζυγός 

Μπορεί να είστε πολύ δημοφιλείς σήμερα, με λίγη βοήθεια από το σύμπαν. Αλλά ίσως ο/η σύντροφός σας είναι πιο φλύαρος/η από όσο συνήθως, ενώ εσείς θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο. Η λύση ίσως είναι να δείξετε τι σας ενδιαφέρει αντί να μιλάτε για αυτό.

Σκορπιός

Η μέρα είναι ευνοϊκή για κάθε είδους επικοινωνία. Εάν αναζητάτε μια σχέση, τα πράγματα θα κυλήσουν τέλεια. Προσπαθήστε να κάνετε νέους φίλους, η συζήτηση είναι το κλειδί. Όχι ότι συνήθως έχετε πρόβλημα να εκφραστείτε, απλά σήμερα είστε πιο πνευματώδεις και γοητευτικοί. svg%3E

Τοξότης 

Η μέρα ευνοεί κάθε είδους σχέση, μια ανάσα αισιοδοξίας διασφαλίζει ότι περιβάλλεστε από θετικούς ανθρώπους. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να κάνετε μια βαθιά συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας και να καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον.

Αιγόκερως

Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να πάτε σε άλλο επίπεδο μια καινούργια σχέση. Προσκαλέστε το αντικείμενο του πόθου σας για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας. Συζητήστε για τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει την αίσθηση ότι έχετε πολλά να γιορτάσετε. Εάν θέλετε να μοιραστείτε αυτό το αίσθημα καλής τύχης με το ταίρι σας, κάντε κάτι ξεχωριστό. Αν ψάχνετε για σχέση, θα τη βρείτε σε μέρη όπου υπάρχει έντονη καλλιτεχνική ατμόσφαιρα.

Ιχθύες

Η μέρα σας προσφέρει μια καταπληκτική ευκαιρία για να επικοινωνήσετε. Αναζητήστε άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας στους τομείς της τέχνης και της δημιουργικότητας. Θα περάσετε πολύ όμορφα και πού ξέρετε; Μπορεί να γνωρίσετε την επόμενη σας σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments