Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πιο κοντά ο Εμβιλά – Τι ισχύει με Πέπε, Γκάρι και Σεμέδο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πιο κοντά ο Εμβιλά – Τι ισχύει με Πέπε, Γκάρι και Σεμέδο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι ερθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι για τον Εμβιλά, που παρά τα δημοσιεύματα είναι αρκετά πιθανό να έρθει στο Λιμάνι. Τι ισχύει με Πέπε, Γκάρι και Σεμέδο.

Σε μεταγραφικό πυρετό βρίσκεται ο Ολυμπιακός με παίκτες να φεύγουν και άλλους να έρχονται. Ο στόχος είναι η ομάδα να προετοιμαστεί για μια πολύ καλή σεζόν, και ο Πέδρο Μαρτίνς οργανώνει τα σχέδιά του, μέσα στα οποία κρίσιμο ρόλο παίζει και το ρόστερ. Στην κορυφή πάντως του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού παραμένει ο Γιαν Εμβιλά.

Τα γαλλικά δημοσιεύματα

Χθες η «Equipe» έγραψε πως η υπόθεση του Γάλλου χαφ έχει σκαλώσει για διάφορους λόγους, αφού η Σεντ Ετιέν (στην ουσία) προσπαθεί να κερδίσει ένα ποσό από την αποδέσμευση του έμπειρου μέσου, όπως αναφέρει το sport – fm.gr.

Ωστόσο, άλλες πηγές στη Γαλλία αναφέρουν ότι σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο Εμβιλά εκφράζει την επιθυμία του να γίνει συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά και τα σχετικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως το επόμενο 48ωρο θα έχει ολοκληρωθεί το ζήτημα.

Τι γίνεται με τον Πέπε

Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του Πέπε στον Ολυμπιακό. Από τον Ολυμπιακό εκείνο που λέγεται είναι πως είναι ένα διαδικαστικό θέμα, καθώς δεν έχει φτάσει ένα απαραίτητο έγγραφο για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Πορτογάλου μέσου.

Η A Bola, όμως, έβαλε μία άλλη παράμετρο, υποστηρίζοντας πως η μεταγραφή δε θα γίνει, αν ο Ολυμπιακός δεν ρίξει τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του Σεμέδο που θέλει η Μπενφίκα και αποσύρθηκε από τις αξιώσεις της για τον Πέπε (είχε ποσοστό 50% από τα δικαιώματά του).

Η διοίκηση, ωστόσο, δείχνει διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις δύο επιθυμία του Μαρτίνς: να μείνει ο Σεμέδο και παράλληλα να αποκτηθεί ο Πορτογάλος μέσος.

Τέλος, στο θέμα του εξτρέμ, συνεχίζονται οι επαφές με την Αλ Ιτιχάντ για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έλυσε το δανεισμό του στη Φενέρ. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως αν μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν σημειωθεί κάποια εξέλιξη, τότε οι Πειραιώτες θα στραφούν σε άλλον παίκτη. Μία λύση, όμως, είναι να αποκτηθεί ως δανεικός ο Αφρικανός άσος και να μπει μία οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο παίκτης, βέβαια, θέλει να έρθει στην Ελλάδα και ίσως αυτό παίξει το ρόλο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments