Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [06/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [06/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [06/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [06/09/20].

Κριός

Αυτή τη στιγμή έχετε την ευκαιρία να ξεγελάσετε τον/την σύντροφό σας, σχετικά με ένα σχέδιο που έχετε καταστρώσει. Μπορεί να καταφέρετε να τον/την παραπλανήσετε και αισθάνεστε πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας. Μην είστε τόσο αυτάρεσκοι. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Ταύρος 

Όσο κι αν προσπαθήσετε, απλά δεν μπορείτε να πείτε ψέματα. Μπορεί οι περιστάσεις να ενθαρρύνουν να μεταμφιέσετε την αλήθεια – αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε για πολύ. Είτε θα αρχίσετε να κοκκινίζετε είτε να χαζογελάτε ή και τα δύο μαζί. Απλά πείτε αυτό που σκέφτεστε.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια ένα σχέδιο, όπου ο τραπεζικός σας λογαριασμός μπορεί ξαφνικά να εκτοξευτεί. Να θυμάστε ότι η αγάπη δεν αγοράζεται… Όσο καλή περίπτωση και αν φαίνεται κάποιο άτομο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σας ικανοποιεί πρωτίστως συναισθηματικά.

Καρκίνος

Μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε κάποια αρκετά περίεργα μέρη σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι ουσιαστικό. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο, σε ένα επάγγελμα που η μητέρα σας έλεγε να αποφεύγετε. Ωστόσο, μπορεί να έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ και πάθος για ζωή. Αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία. svg%3E

Λέων 

Σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια η ισχυρή σας διαίσθηση. Σχεδόν θα μπορείτε να μαντέψετε πού θα συναντήσετε το νέο σας ταίρι και τι χρώμα ματιών θα έχει. Το μόνο που δεν μπορείτε να προβλέψετε, είναι πόσο θα ταιριάξετε. Μια υπέροχη σχέση πρόκειται να αποκαλυφθεί. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

Παρθένος

Κάθε είδους συζήτηση θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική. Σίγουρα δεν θα αφορά συνηθισμένα θέματα, όπως ο Κορωνοϊός ή ο καιρός. Αν έχετε κάτι να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας, θα πρέπει να διατυπωθεί με μεταφυσικούς όρους. Φαίνεται ότι σήμερα είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει.

Ζυγός 

Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από λέξεις και ιδέες, χωρίς αυτά δεν θα συνέβαινε τίποτα. Σήμερα έχετε κάποιες ιδέες για το ταίρι σας, που δεν ξέρετε αν είναι αλήθεια ή όχι. Ο μόνος τρόπος για να το μάθετε είναι να ρωτήσετε ευθέως, αν και αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό. Προσπαθήστε να φτάσετε στη ρίζα όσων σας απασχολούν.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε μαγεία με τις λέξεις. Μπορείτε να κάνετε τους άλλους να ακούσουν πράγματα, που στην πραγματικότητα δεν έχετε πει. Ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε μια ιστορία που ακούγεται αληθινή, ενώ δεν συνέβη ποτέ. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε. svg%3E

Τοξότης 

Η μέρα είναι γεμάτη εικόνες, φαντασία, χρώματα και ποίηση. Έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των λέξεων για να πάτε εκεί που θέλετε. Δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ανάψτε κεριά, τοποθετήστε λουλούδια στα βάζα, βάλτε μουσική και πείτε αυτό που θέλετε – με τρόπο που κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Αιγόκερως

Δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε από την αλήθεια σήμερα. Εάν δεν είστε ειλικρινείς για κάτι, ακόμη και αν δεν ειπωθεί τίποτα, το ταίρι σας θα νιώσει τα προειδοποιητικά σημάδια και αυτό θα καταγραφεί στο υποσυνείδητο του. Και αυτό μπορεί να βγει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή και να δημιουργήσει πρόβλημα αργότερα. Να είστε ειλικρινείς και δεν θα χάσετε.

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι, καθώς τα πράγματα δεν πάνε όπως θα έπρεπε. Μπορεί να νιώθετε αβεβαιότητα για μια συμφωνία που έχετε κλείσει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάστε τι είπατε ότι θα κάνετε, είτε τους όρους. Προχωρήστε πολύ προσεκτικά από εδώ και πέρα.

Ιχθύες

Όλοι κρύβουν λίγο ρομαντισμό μέσα τους, ακόμη και οι πιο σοβαροφανείς. Μπορεί απλώς να τον δείχνουν με διαφορετικό τρόπο. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε για κάποια δύσκολα ζητήματα. Αλλά αν δείξετε σε αυτό το ξεχωριστό άτομο ότι το έχετε σκεφτεί σοβαρά, θα έχετε μια ευκαιρία μαζί του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments