Αθλητισμός

Άντριαν Νίλσεν Περέιρα: Κάνει δικό του τον 21χρονο ο ΠΑΟΚ

Άντριαν Νίλσεν Περέιρα: Κάνει δικό του τον 21χρονο ο ΠΑΟΚ
Άντριαν Νίλσεν Περέιρα: Μια «ανάσα» από το να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη είναι ο αριστερός μπακ.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η απόκτηση του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως «η Βίκινγκ αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ» και παρουσιάζουν «τελειωμένη» την υπόθεση της μεταγραφής του στον “Δικέφαλο”. Ο νεαρός γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1999, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και όλα δείχνουν πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας και συνολικά μετράει 39 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και οχτώ ασίστ.

«Eίμαστε κοντά, ναι. Τα πάντα δείχνουν ότι θα συμφωνήσουμε. Στη συνέχεια είναι επιλογή του παίκτη αν θα δεχθεί την μεταγραφή. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι Αντριάν θέλει την μεταγραφή. Έχουμε αρνηθεί προτάσεις στο παρελθόν, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του, Μπιάρνε Μπέρντσεν. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του, το κόστος της μεταγραφής του Περέιρα στους Θεσσαλονικείς ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, με το νεαρό Νορβηγό να προορίζεται για μπακ απ του Δημήτρη Γιαννούλη.

Μέχρι να έρθει στη χώρα μας ας τον δούμε εν δράσει:

Προς πώληση ο Λημνιός:

Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Κολωνία είναι ο Δημήτρης Λημνιός. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόταση από τη γερμανική ομάδα με όρους που φαίνεται να ικανοποιούν τους Θεσσαλονικείς. Συγκεκριμένα, η Κολωνία, που τερμάτισε στην 14η θέση της Bundesliga, προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ και αφήνει ποσοστό μεταπώλησης 15% στον ΠΑΟΚ για τον διεθνή ακραίο μεσοεπιθετικό. O 22χρονος άσος μετρά 112 συμμετοχές, 10 γκολ και 14 ασίστ με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments