Αθλητισμός

Djocovic: Χυδαία επίθεση στην επόπτρια από οπαδούς του διάσημου τενίστα

Djocovic: Χυδαία επίθεση στην επόπτρια από οπαδούς του διάσημου τενίστα
Djocovic: Χυδαία επίθεση εξαπολύουν οπαδοί του διάσημου τενίστα στην επόπτρια θεωρώντας την υπεύθυνη για τον αποκλεισμό του από το US Open 2020.

Διαδικτυακό μπούλινγκ δέχεται η επόπτρια που χτυπήθηκε κατά λάθος από τον Djocovic. Οι οπαδοί του διάσημου τενίστα θεωρούν προφανώς πως η επόπτρια γραμμών είναι η αιτία για την οποια αποβλήθηκε το είδωλό τους από το US Open 2020 και έχουν εξαπολύσει χυδαία επίθεση στη επόπτρια, η οποία προφανώς δεν φέρει καμία ευθύνη για την αποβολή.

Μία αγγλική ιστοσελίδα αποκάλυψε τα social media της επόπτριας και οι αναρτήσεις της “γέμισαν” κατευθείαν με χυδαία και υβριστικά σχόλια εναντίον της, επειδή βρέθηκε στην πορεία της μπάλας του Τζόκοβιτς. Η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη φυσικά για την απόφαση του US Open, το οποίο από την πλευρά του εφάρμοσε απλώς τους κανονισμούς, αλλά ο αποκλεισμός το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης από ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά, φαίνεται ότι ήταν λόγος για το ξέσπασμα και την επίθεση των οπαδών στα social media.

Το US Open, το μπαλάκι και η συγγνώμη του Djocovic

Με υψηλές προσδοκίες πήγε στο US Open o Νόβακ Τζόκοβιτς. O 33χρονος Σέρβος ήταν αήττητος μέσα στο 2020 και κατέβηκε στα court με μοναδικό στόχο να πάρει τον τίτλο. Ωστόσο, η επιθυμία του αυτή δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί εξαιτίας ενός απίστευτου περιστατικού. Οι διοργανωτές τον απέβαλαν επειδή στη διάρκεια του αγώνα με τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα χτύπησε κατά λάθος με μπαλάκι μία εκ των εποπτών γραμμής.

Πηγαίνοντας προς τον πάγκο του, ο «Νόλε» πέταξε το μπαλάκι προς τη μία πλευρά, αυτό βρήκε την επόπτρια γραμμής και επέφερε την ποινή του αποκλεισμού. Μετά το περιστατικό, ο 33χρονος Σέρβος τενίστας, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση και ζήτησε μέσα από μήνυμα που δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media συγγνώμη τόσο από την επόπτρια, όσο και από τη διοργάνωση, καθώς και από όσους προσέβαλε με τη συμπεριφορά του. Όπως υποστήριξε θα δουλέψει για να κάνει αυτό το πάθημα, μάθημα για τη συνέχεια.

Τι δήλωσε ο Djocovic

«Αυτή όλη η κατάσταση με άφησε λυπημένο και κενό. Ενδιαφέρθηκα για την επόπτρια και δόξα τω Θεώ η επιτροπή του τουρνουά μου είπαν ότι είναι καλά. Λυπάμαι πολύ που της προκάλεσα πανικό. Αυτό ήταν χωρίς πρόθεση, ήταν τόσο λάθος. Δεν αποκαλύπτω το όνομά της σεβόμενος την ιδιωτικότητά της. Όσο για τον αποκλεισμό, πρέπει να πάω πίσω και να δουλέψω με την απογοήτευσή μου, κάνοντας όλο αυτό ως μάθημα για την εξέλιξή μου ως παίκτη και άνθρωπο. Ζητώ συγγνώμη από το US Open και όλους όσους προσβλήθηκαν από τη συμπεριφορά μου. Είναι ευγνώμων στην ομάδα και την οικογένειά μου που αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της στήριξής μου και στους φιλάθλους που πάντα ήταν εκεί μαζί μου. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments