Διεθνή

Μισέλ Ομπάμα: «Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να πετάξω τον Μπαράκ από το παράθυρο»

Μισέλ Ομπάμα: «Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να πετάξω τον Μπαράκ από το παράθυρο»
Μισέλ Ομπάμα: Μια ατάκα που έχει συζητηθεί «έριξε» η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Μισέλ Ομπάμα έχει πλέον τη δική της εκπομπή, το «The Michelle Obama Podcast». Εκεί, η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών μίλησε για τον γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα και τα ζητήματα που έχουν αντιμετωπίσει ως ζευγάρι. Καλεσμένο στο podacast της, η Μισέλ Ομπάμα είχε τον Κόναν Ο’Μπράιεν.

«Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ έξω από το παράθυρο», είπε ανάμεσα σε άλλα η κ. Ομπάμα, σε μια ατάκα που έχει γίνει viral. Η πρώην Πρώτη Κυρία εξήγησε στη συνέχεια γιατί είπε κάτι τέτοιο: «Και το λέω αυτό, επειδή πρέπει να ξέρετε ότι τα συναισθήματα κάποιες στιγμές θα είναι έντονα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε. Ο Μπαράκ και εγώ “τα έχουμε σπάσει” πολλές φορές κατά τη διάρκεια της κοινής μας ζωής, αλλά έχουμε έναν πολύ δυνατό γάμο. Και αν το είχα εγκαταλείψει, αν είχα απομακρυνθεί από αυτό, σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, τότε θα είχα χάσει κι όλη την ομορφιά που υπήρχε εκεί» ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα.

Σχόλιο και για τις εφαρμογές γνωριμιών

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, λίγες ημέρες πριν κλείσει 28 χρόνια γάμου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εφαρμογές γνωριμιών που πολλοί χρησιμοποιούν σήμερα για να βρουν το «ιδανικό» ταίρι, όπως διαφημίζουν οι συγκεκριμένες πλατφόρμες. «Θέλεις να χτίσεις κάτι με κάποιον; Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το κάνεις αυτό να συμβεί, εκτός από το να κάνεις τα βασικά: να βρεις κάποιον και να είσαι ειλικρινής μαζί του. Δεν μπορείς να βρεις τον δρόμο σου σε μία μακρόχρονη σχέση μέσα από το Tinder».

Ποια είναι η Μισέλ Ομπάμα

Η Μισέλ Λαβόν Ρόμπινσον Ομπάμα (στα αγγλικά Michelle LaVaughn Robinson Obama) είναι Αμερικανίδα δικηγόρος και συγγραφέας. Είναι γεννημένη στις 17 Ιανουαρίου 1964. Είναι παντρεμένη με τον 44ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και επίσης είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα Πρώτη Κυρία.

Υπήρξε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ από το 2009 έως το 2017. Μεγαλωμένη στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγου, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πρίνστον και τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, κάνοντας τα πρώτα βήματα της δικηγορικής της καριέρας στο Σίντλεϊ Όστιν, όπου και γνώρισε τον Μπαράκ Ομπάμα. Ακολούθως εργάστηκε στο προσωπικό του Δημάρχου του Σικάγου, Ρίτσαρντ Ντάλεϊ, αλλά και για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Σικάγου.

Κατά τη διάρκεια του 2007 και του 2008, η Μισέλ βοήθησε τον σύζυγό της στην προεκλογική του εκστρατεία. Η Μισέλ και ο Μπάρακ Ομπάμα έχουν δύο κόρες. Η Μισέλ έχει γίνει είδωλο ντυσίματος για τις γυναίκες, ενώ είναι συνήγορος για θέματα φτώχειας, διατροφολογίας, σωματικής άθλησης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments