Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [07/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [07/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [07/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [07/09/20].

Κριός

Σήμερα θα κάνετε κάτι που περιμένατε πολύ καιρό. Αυτή η μέρα θα φέρει επανάσταση στην ερωτική σας ζωή! Χωρίς ημίμετρα. Χωρίς ανεκπλήρωτες προθέσεις. Αρκετή υπομονή κάνατε. Ήρθε η ώρα για δράση!

Ταύρος 

Οι άλλοι έχουν σκοπό να προκαλέσουν την υπομονή σας σήμερα. Έχετε κάθε ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας προς ένα άτομο. Ωστόσο, το άτομο αυτό έχει ήδη σχέδια για εσάς και μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποφασισμένο.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα πρόβλημα από άλλη οπτική γωνία. Δεν ξέρετε αν πρέπει να παραιτηθείτε από κάποιο άτομο ή να του επιτρέψετε να ξαναμπεί στη ζωή σας. Τώρα είναι σαν να ανάβει ένα φως στο κεφάλι σας. Καταλαβαίνετε κάτι σε σχέση με αυτό, που δεν μπορούσατε να δείτε στο παρελθόν.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει διάφορα πράγματα. Εκπλήξεις, αν και λίγα πράγματα σας εκπλήσσουν πια. Ελπίδα και έλλειψη ελπίδας. Αγάπη και φόβο μην χάσετε την αγάπη. Είναι σαν να περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Όλα θα πάνε καλά. svg%3E

Λέων 

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο σαν ψάρι έξω από το νερό, σε κάποιο μέρος που δεν ανήκετε. Δεν χρειάζεται να περάσετε όλο αυτό για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, που δεν είναι τόσο ακραίοι.

Παρθένος

Σήμερα θέλετε δράση, ενθουσιασμό, να πάτε μέρη όπου όλα κινούνται με γρήγορους ρυθμούς. Αν το ταίρι σας προσπαθεί να σας γειώσει, ενδεχομένως να χάσετε την ψυχραιμία σας και να τσακωθείτε. Αν χρειάζεστε χώρο, ζητήστε τον ευγενικά.

Ζυγός 

Σήμερα ενδεχομένως να αντιδράσετε υπερβολικά, επειδή δεν σας αρέσει ο τρόπος που εξελίσσονται τα πράγματα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Κάποιο άτομο από το παρελθόν μπορεί να ξαναμπεί στην ζωή σας και να σοκαριστείτε από το πόσο έχει αλλάξει. Το δεύτερο σοκ έρχεται όταν σας λέει ότι σας θέλει πίσω. Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

Σκορπιός

Η μέρα φέρνει μια έκπληξη που θα θέλετε να μοιραστείτε με όλο τον κόσμο. Το πρόβλημα είναι ότι ορκιστήκατε να την κρατήσετε μυστικό. Τα νέα πρόκειται να αλλάξουν δραματικά τη ζωή σας και του/της αγαπημένου/ης σας. Ίσως να μην καταλάβετε πόσο, μέχρι να περάσει λίγος χρόνος. svg%3E

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό οδηγεί εσάς και τον/την σύντροφό σας σε ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις. Τη μια στιγμή μπορεί να τσακώνεστε και την άλλη να ορκίζεστε αιώνια αγάπη. Σε μια ερωτική κλίμακα από ένα έως δέκα, η μέρα παίρνει εννέα: Τελικά θα συνειδητοποιήσετε πόσο πολλά σημαίνει ο ένας για τον άλλον.

Αιγόκερως

Το ταίρι σας έχει φτάσει στα όρια του με τα καπρίτσια σας και θέλει να μείνει λίγο μόνο. Δείξτε πόσο νοιάζεστε, δίνοντάς του τον χώρο που έχει ανάγκη. Εάν αρχίσετε να διαμαρτύρεστε, θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα για εσάς.

Υδροχόος

Σήμερα θα βρείτε επιτέλους το θάρρος να αποδεχτείτε κάτι, που σκέφτεστε καιρό για τον/την σύντροφό σας. Όχι ότι θα μπορούσατε να το αγνοήσετε ούτως ή άλλως…. Η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως, είτε σας αρέσει είτε όχι. Απλά αναβάλλατε διαρκώς την στιγμή που θα έπρεπε να το αντιμετωπίσετε.

Ιχθύες

Τα πράγματα είναι κάπως περίεργα σήμερα. Να είστε προετοιμασμένοι για να μην εκπλαγείτε. Διατηρήστε αυτή την χαλαρή, ήρεμη και αποστασιοποιημένη εικόνα που έχετε καλλιεργήσει με επιτυχία. Οι άνθρωποι γύρω σας θα θελήσουν να σας σοκάρουν – μην τους δώσετε αυτή την ικανοποίηση. Χαμογελάστε, ακόμη και αν βράζετε από μέσα σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments