Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Nova: Νέα βελτιωμένη πρόταση στους “πράσινους”

Παναθηναϊκός Nova: Νέα βελτιωμένη πρόταση στους “πράσινους”
Παναθηναϊκός Nova: Το συνδρομητικό κανάλι έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στην "πράσινη" ΠΑΕ.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός είχε απομακρυνθεί από τη Nova. Ο Γιάννης Αλαφούζος έκρινε ότι το καλύτερο σενάριο για την ομάδα είναιθ να προχωρήσει στη δημιουργία ενός ιντερνετικού καναλιού. Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός ακολούθησε το παράδειγμα του ΠΑΟΚ που δημιούργησε το PAOK TV όταν βρέθηκε χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο. Οι “πράσινοι” δημιούργησαν το Panathinaikos tv και μάλιστα ήδη έχει προβάλει το φιλικό με τη Λαμία πριν από λίγο καιρό. Θα περίμενε κανείς ότι αυτό θα έκλεινε οριστικά την πόρτα της Nova.

Θέμα ημερών είναι για τον Παναθηναϊκό το τηλεοπτικό, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι αύριο. Το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει μικρύνει, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Σύμφωνα με τη Live Sport, σήμερα ή αύριο αναμένεται η δεύτερη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, στην οποία αν υπάρξει καλή θέληση εκατέρωθεν θα υπάρξει και συμφωνία.

Η πρόταση της συνδρομητικής τηλεόρασης ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την αρχική των 5,7 εκατομμυρίων ευρώ. Φαίνεται πως πλησιάζει λοιπόν τα 6,5 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους που δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Στον Παναθηναϊκό δεν είναι αρνητικοί, αλλά ακόμα δεν έχουν πει «ναι» αφού μάλλον προσδοκούν σε λίγο μικρότεροι αύξηση για την οριστική συμφωνία.

Πως οδηγήθηκε ο Παναθηναϊκός στη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV:

Η δημιουργία του καναλιού είναι προσωπική απόφαση του , ο οποίος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την προσφορά της . Το συνδρομητικό κανάλι προσέφερε 5,7 εκατομμύρια ευρώ στο «τριφύλλι», ποσό που κρίθηκε πως δεν αντικατοπτρίζει το brand name του συλλόγου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θεώρησε υποτιμητικό να λαμβάνει ο  περίπου τα διπλάσια (11 εκατομμύρια ευρώ) και η  αρκετά περισσότερα χρήματα (6,5 εκατομμύρια ευρώ), τη στιγμή που οι «πράσινοι» είναι ο δεύτερος σύλλογος σε λαϊκή βάση στη χώρα. Σύμφωνα με τη Live Sport, η διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ αξίωνε 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει η NOVA. Για αυτό και αποφάσισε να ενεργοποιήσει το δικό της κανάλι.

Ο ίδιος ο κ. Αλαφούζος με δήλωσή του στη «Live Sport» το προηγούμενο διάστημα έκανε λόγο για απαράδεκτη πρόταση από τη NOVA, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιδιώξει άλλη διαπραγμάτευση. «Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε το “Παναθηναϊκός TV” είναι οριστική και αμετάκλητη. Είναι άλλωστε κάτι που το πιστεύουμε και το θέλαμε πολύ, ανεξάρτητα από το τι θα γινόταν με τη NOVA. Θεωρούμε απαράδεκτη την πρόταση των 5,7 εκατ. ευρώ, γι’ αυτό και τους είπαμε “τέλος”. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιδιώξει άλλη διαπραγμάτευση. Τι θα κάνει από εδώ και πέρα η NOVA είναι δικό της θέμα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments