Αθλητισμός

Λιβάι Γκαρσία: Επίσημη πρόταση και από τον Ολυμπιακό

Λιβάι Γκαρσία: Επίσημη πρόταση και από τον Ολυμπιακό
Λιβάι Γκαρσία: Επίσημη πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός.

«Μάχη» για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία φαίνεται πως δίνουν δύο ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι Πειραιώτες προσφέρουν δύο εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, μιας και το υπόλοιπο 50% ανήκει στη Χάποελ Κιριάτ Σμόνα, αν και έχει έρθει δυνατά στο προσκήνιο το όνομα του Λιβάι Γκαρσία και για την ΑΕΚ. Όμως, στο Ισραήλ γίνεται λόγος για επίσημη κρούση από το λιμάνι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 22χρονο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο.

Και μπορεί ο Γκάρι Ροντρίγκες να είναι η Νο1 επιλογή των «ερυθρολεύκων» για τα άκρα της επίθεσης, αλλά οι μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν για την απόκτησή του από την Αλ Ιτιχάντ, έχουν οδηγήσει τους πρωταθλητές σε άλλες λύσεις. Πάντως να αναφέρουμε πως για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον και η Κασίμπασα κι ένας ιταλικός σύλλογος. Ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να έχει διαμηνύσει στην ομάδα του ότι επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του και συνεχώς προκύπτουν νέα ονόματα. Ένα από αυτά ήρθε από το Ισραήλ και πρόκειται για τον Λιβάι Γκαρσία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ αναφέρουν πως και η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Βέβαια, πρόκειται για μία περίπλοκη περίπτωση, αφού το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στη Μπεϊτάρ, ενώ το άλλο 50% ανήκει στους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή. Επομένως κάπου υπάρχει… κενό στα όσα αναφέρουν οι Ισραηλινοί, αφού είναι αμφίβολο να έχει κάνει πρόταση η Ένωση για το 70% ενός παίκτη που τα δικαιώματα του είναι μοιρασμένα σε δύο πλευρές.

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω αυτή την στιγμή διότι δεν έχουν ακόμα επικοινωνήσει μαζί μου. Έχω ακούσει για το ελληνικό ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό αλλά αυτό είναι θέμα της ομάδας. Είναι θέματα που τα χειρίζεται η Μπεϊτάρ. Προσωπικά ναι θα ήθελα πολύ να παίξω στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη ομάδα, αρκεί να υπάρξει συμφωνία με την ομάδα μου. Θα ήθελα να πάρω μεταγραφή στην Ελλάδα αλλά αυτή την στιγμή δεν ξέρω για κάτι προχωρημένο ή τελικό. Περιμένω τις εξελίξεις και ελπίζω το καλύτερο για εμένα», ήταν η τοποθέτησή του Λιβάι Γκαρσία στο gazzetta.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments