Video

Damian GNTM: Ο εκατομμυριούχος που δήλωσε συμμετοχή και πέρασε στην επόμενη φάση

Damian GNTM: Ο εκατομμυριούχος που δήλωσε συμμετοχή και πέρασε στην επόμενη φάση
Damian GNTM: Είναι ένας νέος με συγκλονιστική ιστορία ζωής ο οποίος στάθηκε μπροστά στους κριτές του ριάλιτι.

Ο τρίτος κύκλος του GNTM, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για δύο σεζόν, επέστρεψε στο Star για να αλλάξει τα δεδομένα, με τις audition των υποψηφίων να εντυπωσιάζουν.

Ένας από αυτούς είναι ο Damian, ο εκατομμυριούχος που δήλωσε συμμετοχή και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μόδας. Πρόκειται για έναν νέο με συγκλονιστική ιστορία ζωής που στάθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 3. Ο 24χρονος Damian από την Κέρκυρα, όπως αποκάλυψε, ήταν πάμφτωχος αλλά στα 20 του κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος.

Όνειρο του Damian ήταν να γίνει μοντέλο από μικρός και όπως φαίνεται, οι κριτές αποφάσισαν να του δώσουν το «πράσινο φως» για το όνειρο και τον πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αν και είχαν κάποιες ενστάσεις όσο αφορά στο σώμα και στα γένια στο πρόσωπό του.

Ο νεαρός, ο οποίος σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε εκείνο τον καιρό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν πολύ φτωχός και κοιμόταν σε ένα δωμάτιο με κατσαρίδες, πάνω σε ένα στρώμα που είχε μαζέψει ο ίδιος από τα σκουπίδια. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το μέλλον τού επεφύλασσε κάτι καλύτερο, αφού κατάφερε να φτιάξει μια διαφημιστική εταιρεία με copywriters που πήγε πολύ καλά.

Όπως είπε, μπόρεσε μέσω αυτής να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο σε ηλικία μόλις 19 ετών. Πλέον, ο Damian διαθέτει εταιρεία με έδρα την Αμερική, μέσω της οποίας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τοποθεσίες για διακοπές με χλιδή.

Ο 3ος κύκλος του GNTΜ ξεκίνησε

Αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3. Τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας. Στόχος, η αναζήτηση του απόλυτου GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Η κυριαρχία των κοριτσιών στα catwalks αμφισβητείται ισχυρά από τα αγόρια. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να υπερισχύσουν στα πιο απαιτητικά fashion concepts και να κατακτήσουν τον τίτλο του GNTM 3; Η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού. Μαζί τους ο Γιώργος Καράβας, ο Μέντορας του GNTM 3 και ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ, με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιρειών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments