Αθλητισμός

Πανιώνιος: Στην τελική ευθεία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος

Πανιώνιος: Στην τελική ευθεία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος
Πανιώνιος: Έπειτα από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, οι συζητήσεις φαίνεται να βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αλλάζει «χέρια» με όλους να περιμένουν την επίσημη ενημέρωση για την επόμενη μέρα των «κυανέρυθρων».

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από εβδομάδες διαπραγματεύσεων της νυν διοίκησης με υποψήφιους επενδυτές για τους οποίους είχαν διαρρεύσει ελάχιστα πράγματα, όπως μετέδωσε ο Μάκης Διόγος, σύμφωνα με το sport-fm, οι συζητήσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις. Έτσι, η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην τελική ευθεία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Από την άλλη, προς το παρόν, δεν προκύπτει κάτι από πλευράς ΠΑΕ και για αυτό υπάρχει αναμονή μέχρι την επίσημη ενημέρωση για την επόμενη μέρα στην ελληνική ομάδα η οποία ιδρύθηκε το 1890 στη Σμύρνη λίγα χρόνια πριν τη Μικρασιατική καταστροφή. Το τμήμα ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, που σχηματίστηκε επί οργανωμένης βάσης το 1895, αποτελεί την αρχαιότερη εν ενεργεία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή οι Νεοσμυρνιώτες έχουν μόλις δύο δελτία για την επόμενη σεζόν που θα τους βρει στη Super League 2. Πάντως, το ένα κακό νέο διαδέχεται το άλλο την ώρα που τα χρέη είναι πολλά και οι… καμπάνες ηχούν πένθιμα στη Νέα Σμύρνη. Ποινή τριών βαθμών από τον Πανιώνιο στη βαθμολογία της Super League 2 ενεργοποίησε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ λόγω της μη τακτοποίησης της οφειλής προς τον Φίλιπ Μανοΐλοβιτς, πριν από ελάχιστες ημέρες.

Και να αναφέρουμε πως τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα για την ομάδα καθώς έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν μεγάλα οικονομικά προβλήματα ενώ η απαγόρευση μεταγραφών όπως την περίοδο 2012 με 2013 και 2013 με 2014, εμπόδισε την εξέλιξη της ομάδας καθώς ο σύλλογος αναγκάστηκε να στηριχτεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές προερχόμενους από τα τμήματα υποδομής με λιγοστές προσθήκες.

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν η απαγόρευση μεταγραφών συνεχίστηκε και το 2013 – 2014, καθώς τα οικονομικά προβλήματα παρέμειναν, αποχώρησαν οι περισσότεροι έμπειροι ποδοσφαιριστές όπως οι Γουνδουλάκης, Σιδεράκης, Ρόκας, Ανδράλας και στον δεύτερο γύρο ο Μενδρινός. Τα «κάστανα από τη φωτιά» ανέλαβε να βγάλει ο Νίκος Παντέλης που παρέμεινε ως τον πρώτο γύρο, φέρνοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα, αν και η διοίκηση αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Κώστα Παναγόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments