Αθλητισμός

ΠΑΟΚ NOVA: Έκλεισε η συμφωνία για τα τηλεοπτικά ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και το κανάλι

ΠΑΟΚ NOVA: Έκλεισε η συμφωνία για τα τηλεοπτικά ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και το κανάλι
ΠΑΟΚ NOVA: Είναι επίσημο. Ο «Δικέφαλος» επιστρέφει στο συνδρομητικό κανάλι που θα δείχνει αποκλειστικά και πάλι τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας της Τούμπας στη Super League.

O ΠΑΟΚ επιστρέφει στη NOVA αφού έκλεισε η τηλεοπτική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έτσι, το συνδρομητικό κανάλι θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τα εντός έδρας ματς του «Δικέφαλου». Οι υπογραφές ανάμεσα στην ομάδα της Τούμπας και τη NOVA «έπεσαν» το απόγευμα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας για τη Superleague Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται αποκλειστικά για τους κατοίκους της Ελλάδας και της Κύπρου από τα κανάλια τις NOVA».

Έτσι, αύριο Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου το ματς με τη Λάρισα στην Τούμπα στις 20:30 το βράδυ για την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Super League θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας από το συνδρομητικό κανάλι και στο εξωτερικό μέσα από την πλατφόρμα του PAOK TV (όχι δωρεάν αλλά με ένα ποσό που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα ορίσει).

Για τη συμφωνία έκανε δήλωση ο Κυριάκος Κυριάκος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», αν και η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ βγήκε αργότερα. Ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε: «Απομένουν πολύ λίγα πράγματα για να ανακοινωθεί η συμφωνία με την NOVA, που αναδεικνύει την άνοδο της αξίας του ΠΑΟΚ στην αγορά. Δώσαμε μάχη γι’ αυτό γιατί λέγαμε ότι δεν είναι δυνατό η αξία να κρίνεται με εμπορικούς όρους του 2006. Αποδείξαμε στην αγορά ότι η αξία μας ήταν πολύ μεγαλύτερη. Η NOVA θα έχει τα δικαιώματα αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, κάνοντας καλή και έντιμη προσφορά. Έχει μεγάλη διαφορά πως αξιολογούσε τον ΠΑΟΚ πέρσι και πως φέτος.

Στο εξωτερικό τα δικαιώματα θα είναι του PAOK TV. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν πέρσι αυτό το πρότζεκτ. Από την τόλμη του Ιβάν Σαββίδη, την πρόνοια του Μάκη Γκαγκάτση και την γνώση του Παναγιώτη Αρωνιάδη σε αυτούς τους τομείς. Είμαστε ευγνώμονες, γιατί δεν ήμασταν μία ομάδα που έψαχνε να πιαστεί από τα μυαλά της και έδειξε ότι μπορεί να πορευτεί και μόνη της χωρίς να καταστραφεί».

Σύμφωνα με το sport24.gr, η συμφωνία θα αποφέρει στον ΠΑΟΚ πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments