Αθλητισμός

Άρης – Λαμία: 3-1

Άρης – Λαμία: 3-1
Άρης - Λαμία: Οι γηπεδούχοι με ανατροπή νίκησαν τους φιλοξενούμενους που είχαν προηγηθεί στο πρώτο ματς για τη φετινή Super League.

Τη νίκη με 3-1 επί της Λαμίας πήρε ο Άρης στην πρεμιέρα της Super League 2020-21 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Μίκαελ Ένιγκ ανέτρεψε το προβάδισμα που πήρε η Λαμία με πέναλτι του Ρόμανιτς στο 38′ και με τρία γκολ από τους Λόπεθ (72′), Γκάμα (78′ πεν.) και Μπερτόγλιο (88′) πανηγυρίζει για τους 3 πρώτους της βαθμούς.

Ο Γκάμα πέτυχε το δεύτερο γκολ του Άρη

Στο 37′ η Λαμία κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Βασιλόγιαννη από τον Κουέστα. Την ευθύνη πήρε ο Ρόμανιτς που σκόραρε, στο επόμενο λεπτό, από την άσπρη βούλα, παρά την προσπάθεια του Κουέστα που ακούμπησε τη μπάλα. Οι «κίτρινοι» είχαν κατοχή στην αρχή του ματς, αλλά αδυνατούσαν να παράξουν τελική, ενώ η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έπαιζε εξαιρετικά την κόντρα επίθεση και σε μία από αυτές ήρθε το γκολ.

Δεν έγιναν αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Άρης μπήκε δυναμικά με σκοπό να ισοφαρίσει. Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μισού ο Ένινγκ αποφάσισε να κάνει δύο αλλαγές και να αλλάξει διάταξη. Ο Λόπεθ αντικατέστησε τον Σάκιτς και ο Μπαγκαλιάνης τον Ματίγια. Ο Άρης τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή και, μάλιστα, το πέτυχε από το 72′ έως το 88′.

Στο 72′ ο Φετφατζίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Λόπεθ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας. Στο 76′ ο Μπεργόγλιο ανατράπηκε από τον Βιγιάλμπα και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκάμα στο 78′. Το τρίτο γκολ του Άρη ήρθε μετά από φοβερή πάσα του Πορτογάλου στον Μπερτόγλιο, αυτός έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον Επασί και προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, η ομάδα του Ένινγκ μπήκε με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα και θα πάει με αναπτερωμένο το ηθικό στη μάχη του Europa League με την Κόλος Κοβαλίβκα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (52′ Λόπεθ), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Σάσα, Ματίγια (52′ Μπαγκαλιάνης), Τζέγκο, Γκάμα, Φετφατζίδης (90′ Μάνος), Μαντσίνι (71′ Μπερτόγλιο).

ΛΑΜΙΑ (Γ. Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέντζο (91′ Νικολόπουλος), Βύντρα, Νιάς (79′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Βασιλόγιαννης (81′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments