Διεθνή

Διαδικτυακή μάχη για το ντεκολτέ χυμώδους παρουσιάστριας ειδήσεων

Διαδικτυακή μάχη για το ντεκολτέ χυμώδους παρουσιάστριας ειδήσεων
Τηλεθεατής επικοινώνησε διαδικτυακά με την ίδια και της τα ...έχωσε για το ντεκολτέ.

Δεν πίστευε στα μάτια της με το σχόλιο τηλεθεατή η anchor woman Kόρι Σάινταγουεϊ η οποία αισθάνθηκε μεγάλη προσβολή από το διαδικτυακό οτυ σχόλιο το οποίο απευθυνόταν στο ντεκολτέ της. Η Καναδή δημοσιογράφος θεώρησε το σχόλιο αδιάκριτο, άδικο και βαθιά σεξιστικό. Και για τον λόγο αυτό “ξεμπρόστιασε” τον τηλεθεατή δημοσιοποιώντας με screenshot το μήνυμα που της στάλθηκε από τον τηλεθεατή.

Ο τηλεθεατής διαμαρτυρόταν για το ντεκολτέ της παρουσιάστριας λέγοντάς της ότι το τηλεοπτικό κοινό αποσπάται από το ντεκολτέ και δεν μπορεί να ακούσει και να καταλάβει τις ειδήσεις. Μάλιστα εκτός από το μήνυμά του έστειλε και μια φωτογραφία ακέφαλου γυναικείου σώματος με ένα προκλητικό μπούστο. Ο τηλεθεατής ο οποίος υπέγραφε το σχόλιό του με το ψευδώνυμο “Αστυνομία ντεκολτέ νήσου Βανκούβερ” είδε, όπως και όλος ο κόσμος το μήνυμά του στο διαδίκτυο, όταν η Καναδή παρουσιάστρια το έδωσε στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα η Kόρι Σάϊνταγουεϊ  ανέβασε όλο το υλικό στο twitter, σημειώνοντας ότι «αυτό το screenshot εστάλη σε εμένα και τους συναδέλφους μου σε μια προσπάθεια να με ταπεινώσουν και με αστυνομεύσουν για το σώμα μου. Εγώ όμως περνώ στην αντεπίθεση. Στους ανώνυμους μαχητές των κομπιούτερ που αποπειρώνται να υποβιβάσουν τις γυναίκες σε απλά φορέματα ή μέρη του ανθρώπινου σώματος, λέω λοιπόν, ότι η παρούσα γενιά γυναικών δε σηκώνει παρενόχληση».

Μόλις η δημοσιογράφος πόσταρε το συγκεκριμένο στο twitter υπήρξαν πάρα πολλά σχόλια που επικρότησαν τη στάση της και “επιτέθηκαν” στον τηλεθεατή με το ψευδώνυμο. Οι περισσότεροι της έστειλαν τα διαδικτυακά τους συγχαρητήρια για τη θαρραλέα στάση της. Κρίνοντας από τις εικόνες που πόσταρε στο twitter η Kόρι, θεωρούμε υπερβολικό το σχόλιο του τηλεθεατή. Σκεφτείτε να  έβλεπε την δική μας Ιωάννα Μαλέσκου, ή την Μαρία Μπακοδήμου να λέει ειδήσεις τι θα έστελνε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments