Lifestyle

Μίκι Ρουρκ Ακρόπολη: Στην Ελλάδα για γυρίσματα ταινίας – Το ατύχημα με τις βαλίτσες

Μίκι Ρουρκ Ακρόπολη: Στην Ελλάδα για γυρίσματα ταινίας – Το ατύχημα με τις βαλίτσες
Μίκι Ρουρκ: Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αμερικανός ηθοποιός στο πλαίσιο μιας ταινίας.

Ο Μίκι Ρουρκ έφτασε όπως είναι γνωστό στην Αθήνα, πριν από κάποιες ώρες. Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες «9 1/2 εβδομάδες» με το θρυλικό στριπτίζ της Κιμ Μπέισινγκερ μπροστά του, «Άγρια Ορχιδέα» με τη μαγευτικά ωραία μετέπειτα σύντροφό του, Κάρε Ότις, «Ο Παλαιστής» με υποψηφιότητες για αρκετά βραβεία, όπως και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, επισκέπτεται την Ελλάδα με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού».

Πρόκειται για μια κινηματογραφική παραγωγή με πολλούς Έλληνες αλλά και ξένους ηθοποιούς, τα γυρίσματα της οποίας, κατά ένα μεγάλο μέρος πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, έφθασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» φορώντας τζιν παντελόνι και καουμπόικο καπέλο. Συνοδευόταν από ξανθιά κυρία, όπως είδαν οι περισσότεροι μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες και τα social media. Ο ηθοποιός αναχώρησε από το αεροδρόμιο για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και φιλοξενείται στο «Private House» του δημοφιλούς «Island» των αδελφών Πανά, σύμφωνα με δημοσίευμα από την έντυπη έκδοση στα ΝΕΑ, ένα μέρος το οποίο συνδυάζει το ελληνικό στοιχείο και κάτι από Μπέβερλι Χιλς.

Ο Μίκι Ρουρκ εγκαταστάθηκε λοιπόν, στο «Private House» αλλά σε λίγη ώρα ο ίδιος και οι άνθρωποι της παραγωγής ανακάλυψαν ότι έλειπαν κάποιες από τις αποσκευές του. Ο Μίκι είχε να κάνει κάποιες εμφανίσεις με ανθρώπους από το υπουργείο Πολιτισμού να τον συνοδεύουν, καθώς και φωτογραφίσεις. Αν οι αποσκευές του Αμερικανού ηθοποιού, σεναριογράφου και πρώην μποξέρ, δεν βρίσκονταν μέχρι το πρωί της Πέμπτης (10 Σεπτεμβρίου), μια ομάδα από την παραγωγή θα έπρεπε να κατευθυνθεί στην αγορά προκειμένου να προμηθευτεί ρούχα για τον εκκεντρικό ηθοποιό. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο Μίκι Ρουρκ, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει κυρίως σε ταινίες δράσης, δραματικές, θρίλερ, αλλά και σε ερωτικές/ αισθησιακές ταινίες, επισκέφθηκε την Ακρόπολη και δήλωσε ενθουσιασμένος ενώ το πρόγραμμα περιελαμβάνε και φαγητό στο down town Athens.

Στην ταινία πάντως, εκτός από τον Μίκι Ρουρκ πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ ο οποίος θα έρθει για γυρίσματα, ενώ πολλοί Έλληνες ηθοποιοί κρατούν επίσης ρόλους. Οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου είναι ορισμένοι από αυτούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments