Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [12/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [12/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [12/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [12/09/20].

Κριός

Θα απολαύσετε τη σημερινή μέρα, αρκεί να έχετε διάθεση για πειράγματα και αστεία από τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν τον τελευταίο καιρό προσπαθούσατε να το παίξετε χαλαροί, τώρα θα ερωτηθείτε για τα κίνητρά σας. Καλύτερα να έχετε μια πολύ καλή απάντηση. Αρχίστε να σκέφτεστε από τώρα.

Ταύρος 

Συμβαίνουν πολλά στην ζωή σας αυτό τον καιρό. Νιώθετε σαν να είστε στην κορυφή του κόσμου και θα θέλατε να πείτε σε κάποιον/α που θαυμάζετε τι αισθάνεστε. Προσέξτε μόνο να μην τον/την τρομάξετε με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας. Δοκιμάστε μια πιο ήπια και προσεκτική προσέγγιση.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην ζωή σας το πάθος που λαχταρούσατε – αλλά δεν τολμούσατε να ελπίζετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε ο εαυτός σας: Υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που θα σας λατρέψει όπως είστε παρά τα ελαττώματά σας.

Καρκίνος

Ακόμα και εσείς μπορεί να μην τα καταφέρετε να παραμείνετε χαλαροί σήμερα. Υπάρχει τόση ένταση και πάθος στην ατμόσφαιρα, που δεν αρμόζει να ακολουθήσετε τη συνήθη απόμακρη προσέγγισή σας στον έρωτα. Αισθάνεστε πιο τολμηροί και θα βρείτε το θάρρος να δηλώσετε τα συναισθήματά σας σε αυτό το ξεχωριστό άτομο.

svg%3E

Λέων 

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε το άτομο των ονείρων σας. Το αν θα εξελιχθεί σε σχέση θα φανεί στο μέλλον αλλά πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου. Βάλτε λοιπόν τα καλά σας, φορέστε το πιο σαγηνευτικό σας άρωμα και προχωρήστε.

Παρθένος

Η αγάπη είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικη και τολμηρή σήμερα. Οι άνθρωποι δεν φοβούνται να δείξουν όσα αισθάνονται και να δεσμευτούν και εσείς δεν αποτελείτε εξαίρεση. Εάν εσείς ή το αντικείμενο του πόθου σας ντρεπόσασταν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Ζυγός 

Ο έρωτας έχει μια δόση ειλικρίνειας σήμερα. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα θελήσει να μάθει πού βρίσκεστε στη σχέση σας. Μόλις το ανακαλύψει, δεν θα υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον/την σταματήσει. Το καλύτερο είναι να είστε εξίσου ανοιχτοί με εκείνον/η.

Σκορπιός

Με τη βοήθεια των φίλων ή των αδερφών σας, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας απόψε. Αλλά φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι, καθώς το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει έντονες καταστάσεις. Αν φοβάστε το πάθος, καλύτερα να βρείτε κάποια δικαιολογία και να αποχωρήσετε πριν τσουρουφλιστείτε! svg%3E

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει διάθεση για να βγείτε και να διασκεδάσετε με το ταίρι σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάθε είδους δραστηριότητα. Δεν είναι ώρα να μένετε μέσα και να ρουτινιάζετε στον καναπέ. Κάντε κάτι συναρπαστικό, Θα σας φέρει πιο κοντά!

Αιγόκερως

Συχνά ερωτεύεστε τον ίδιο τον έρωτα. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια μεγάλη πηγή πάθους στη ζωή σας. Δεν πρόκειται για κάτι που θα ξεθωριάσει με τον καιρό, θα έχει μόνιμη θέση. Κάτι που ονειρευτήκατε, βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει πραγματικότητα.

Υδροχόος

Μπορεί να δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τόσο πάθος σήμερα, να προτιμάτε την λογική προσέγγιση. Ωστόσο, τα άστρα συμβουλεύουν να εγκαταλείψετε αυτή τη στάση, εάν θέλετε να διατηρήσετε την ισορροπία στη σχέση σας. Ακόμα και αν πρέπει να προσποιηθείτε, προσπαθήστε να γίνετε το παθιασμένο άτομο που κατά βάθος ξέρετε ότι είστε.

Ιχθύες

Δεν υπάρχει τίποτα διακριτικό στη σημερινή μέρα. Ίσως χρειαστεί να ξεχάσετε αυτά που ξέρετε, απλά να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται. Αν προσπαθείτε εκ των προτέρων να βρείτε τι θα μπορούσε να συμβεί, μπορεί τελικά να το εμποδίσετε. Αφεθείτε και λειτουργήστε αυθόρμητα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments