Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [12/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [12/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [12/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [12/09/20].

Κριός

Η δημιουργία ή η ανάπτυξη ενός αμοιβαίου σεβασμού στη σχέση σου, ενισχύει τις δυνατότητες για βαθύτερη συνεργασία ανάμεσά σας. Προσφέρει επίσης την ευκαιρία να επικεντρωθείς με το ταίρι σου, στις ρομαντικές δυνατότητες που δημιουργούνται. Όσον αφορά στα ερωτικά σου θέματα, η «διπλή ανακάλυψη» που προσφέρεται, μπορεί να προωθήσει τα πράγματα με μια υπέροχη ταχύτητα!

Ταύρος 

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητα ή τη φαντασία σου, για να γίνει λίγο πιο παθιασμένη και πικάντικη η σχέση σου. Αν τα πράγματα τελευταία είναι αρκετά προβλέψιμα ή κουραστικά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια ένεση αυθορμητισμού στο δεσμό σου. Μια συγκινητική εξέλιξη θα σε περιμένει, αν το κάνεις!

Δίδυμοι

Θα μπορούσε να είναι ιδανική η στιγμή… για μια ουσιαστική συζήτηση, με το ταίρι σου, που έχει ήδη καθυστερήσει. Η ανταλλαγή, μπορεί αρχικά να σου φανεί δυσάρεστη. Αλλά θα υπάρξει κάτι εμπνευσμένο για τους κοινούς σας στόχους, που αποτελούν μέρος της συζήτησης. Μόλις με το ταίρι σου καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε πως βρίσκεστε στην ίδια σελίδα και έχετε κίνητρα, η διατήρηση της ειρήνης στο πλαίσιο της συνεργασίας σας, θα είναι «παιχνιδάκι».

Καρκίνος

Θα μπορέσεις να βρεις την έμπνευση για να βοηθήσεις τον εραστή σου, ώστε ν’ αντιμετωπίσει ένα προσωπικό του θέμα. Η έμφυτη ανιδιοτέλεια και η ευαισθησία σου, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο αγαπημένος σου, αυτήν τη στιγμή. Ξέρεις πως δεν είσαι από τους ανθρώπους, που αντέχεις να παρακολουθείς κάποιον που αγαπάς να πονάει, χωρίς να κάνεις τίποτα. Γίνε η σέξι ηρωίδα που χρειάζεται τώρα ο σύντροφός σου. Και οι δύο θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα…αν το κάνεις.

svg%3E

Λέων 

Μια πιο χαλαρή ή ίσως και πιο φιλοσοφική στάση, θα είναι χρήσιμη για την ερωτική σου ζωή σήμερα. Αν επιθυμείς να χτίσεις μια γέφυρα ή να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε στεναχώρησε από τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου, τότε μπαίνεις σε συζητήσεις για όσα θα μπορέσεις να προσφέρεις. Οποιαδήποτε προθυμία για νέα ξεκινήματα με το σύντροφό σου, όχι μόνο θα είναι απαρατήρητη αλλά θα εκτιμηθεί δεόντως.

Παρθένος

Μάθε να αναγνωρίζεις τη διάθεση του αγαπημένου σου από τον τρόπο που ανταποκρίνεται. Αυτό σημαίνει, να είσαι σε θέση να αντιλαμβάνεσαι πότε είναι απόμακρος και πότε δεν έχει διάθεση για επικοινωνία. Αντί να συμπεριφερθείς με τον ίδιο τρόπο, προσπάθησε να καταλάβεις γιατί αντιδρά έτσι. Ανέλαβε το προβάδισμα για μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση ανάμεσά σας. Εξάλλου, μπορεί να είναι αυτό που περιμένει να κάνεις.

Ζυγός 

Να είσαι πρόθυμη να εξετάσεις τις επιλογές που αφορούν τη θεραπεία στη σχέση σου, σήμερα. Μπορεί να θέλεις με όλη σου την ψυχή να ανανεώσεις ή να ενισχύσεις το δεσμό σου. Η εμπειρία σου, μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη εικόνα για το πόσο διαφορετικά πρέπει να δράσεις τώρα από ό, τι στο παρελθόν. Αν χρειαστεί να δεχτείς μια συγγνώμη, τότε είναι η ευκαιρία σου να το κάνεις.

Σκορπιός

Αν νιώθεις πως κάτι αλλάζει αδέξια ή έντονα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε έχεις επιλογές. Ή προσπάθησε να τον καθησυχάσεις ή φρόντισε να αποφύγεις μια δύσκολη ανταλλαγή. Αν πρόσφατα εστίασες σε άλλα πράγματα κι όχι στη σχέση σου, τότε αποφάσισε αν αυτό είναι ένα προσωρινό εμπόδιο ή ένα πρόβλημα που θα μεγαλώσει, όσο δε το συζητάτε μεταξύ σας. svg%3E

Τοξότης 

Αν περίμενες τη σωστή στιγμή για να πάρεις ένα ερωτικό ρίσκο, τότε το σύμπαν σου δίνει το πράσινο φως που περίμενες! Βεβαιώσου μόνο, πως το μυαλό και η καρδιά σου συμφωνούν, γιατί αυτό που θα τεθεί σε εφαρμογή, θα χρειαστεί πλήρη δέσμευση. Πρέπει να είσαι σίγουρη πως οτιδήποτε κυνηγάς δεν είναι όνειρο ή ιδιοτροπία.

Αιγόκερως

Τα ρίσκα που έχεις πάρει ή οι ρομαντικοί σπόροι που φύτεψες στο παρελθόν, θα αρχίσουν να καρποφορούν. Η Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, ενισχύει μια παθιασμένη συνεργασία. Είτε πρόκειται για πρόοδο με τον καινούργιο σου εραστή είτε για το μακροχρόνιο αγαπημένο σου, έχεις διάθεση να συνεργαστείς μαζί του. Αυτή θα είναι η πιο σέξι συνεργασία που σου συνέβη ποτέ.

Υδροχόος

Έχεις τη ευκαιρία να βιώσεις περισσότερη περιπέτεια, διασκέδαση και ενθουσιασμό στην ερωτική σου ζωή! Πρέπει όμως να είσαι σίγουρη ότι έχεις συμπεριλάβει τον αγαπημένο σου, επειδή πιθανότατα θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να σε συνοδεύσει. Σου προσφέρονται καινούργιες ευκαιρίες για να εξελιχθεί όμορφα η σχέση σου με το άτομο που κάνει την καρδιά σου να χτυπά γρηγορότερα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου.

Ιχθύες

Η ανάγκη του αγαπημένου σου για μια διαβεβαίωση ή μια υποστήριξη από μεριάς σου, μπορεί να μην είναι έκδηλη. Μπορεί να αφήνει υπονοούμενα ώστε να του δείξεις το ενδιαφέρον και την προσοχή σου, με λόγια και πράξεις. Μπορεί όμως να έχεις εσύ ανάγκη εσύ από την αγάπη και την προσοχή του αγαπημένου σου. Γι’ αυτό λίγα ειλικρινή λόγια ή κάποιες πράξεις υποστήριξης, θα φέρουν μεγάλη ανακούφιση στο δεσμό σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments