Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ζήτησε Ταβάρες από Μπενφίκα, προχωράει του Σεμέδο

Ολυμπιακός: Ζήτησε Ταβάρες από Μπενφίκα, προχωράει του Σεμέδο
Ολυμπιακός: Στο τελικό στάδιο οι επαφές του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, ο νταμπλούχος Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του. Έτσι, όπως αναφέρουν πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από την Μπενφίκα. Σύμφωνα με πορτογαλικά αθλητικά Μέσα οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και πως μέσα στις επόμενες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν από τους «αετούς» να πάρουν έμψυχα ανταλλάγματα με αφορμή την μεταγραφή του Σεμέδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες είναι αυτή του Τόμας Ταβάρες. Ο νεαρός δεξιός αμυντικός αποτελεί προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο η περίπτωση του είναι δύσκολη. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παλεύει να αποκτήσει τον παίκτη με την μορφή δανεισμού εν συνεχεία να βάλει οψιόν αγοράς στα 5 εκατομμύρια ευρώ, την ίδια στιγμή που η Μπενφίκα από την πλευρά της θέλει 10 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

Ο Ταβάρες ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα παιδικά τμήματα της Μπενφίκα. Προέρχεται μέσα από τους κόλπους της ομάδας. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με το σύλλογο στις 2 Ιουλίου του 2018. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα στις 23 Αυγούστου 2019.  Ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Ο Ταβάρες έχει παίξει και με την εθνική ομάδα νέων της Πορτογαλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments