Αθλητισμός

Κασάμι Ολυμπιακός: Συνεχίζει να ψάχνει την επιστροφή του στον Πειραιά ο Ελβετός

Κασάμι Ολυμπιακός: Συνεχίζει να ψάχνει την επιστροφή του στον Πειραιά ο Ελβετός
Κασάμι Ολυμπιακός: Για άλλη μια μεταγραφική περίοδο ο Ελβετός ψάχνει την επιστροφή του στο λιμάνι.

Ο Παϊτίμ Κασάμι παραμένει ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά και συνεχίζει να ψάχνει την επιστροφή του στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό. Ο Ελβετός πρώην μέσος των «ερυθρόλευκων» δεν έχει ομάδα αφού έμεινε ελεύθερος από τη Σιον, όπου αγωνιζόταν τη σεζόν 2019-20.

Στην περίπτωση Κασάμι αναφέρεται η αθλητική εφημερίδα Sportday, η οποία «εμπλέκει» και τον Καφού, αν και αγωνίστηκε στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Η αθλητική εφημερίδα, συγκεκριμένα, γράφει: «Την ίδια στιγμή που το μέλλον του Καφού μοιάζει αβέβαιο, από Ελβετία χθες διάφορες πηγές επέμεναν ότι ο Παϊτίμ Κασάμι εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει δίοδο επιστροφής στου Ρέντη και τον Ολυμπιακό. Ο Ελβετός το έχει προσπαθήσει πολλάκις τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και φέρεται να το προσπαθεί και αυτή τη φορά».

Το gazzetta.gr, πριν από μερικές μέρες, ανέφερε ότι ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό. Ο Παϊτίμ Κασάμι προέρχεται από την καλύτερη – ίσως – σεζόν της καριέρας του, αποτελώντας τον ηγέτη της ελβετικής ομάδας. Μάλιστα, ήταν μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του ελβετικού πρωταθλήματος πετυχαίνοντας σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις 15 γκολ, αλλά και 4 ασίστ.

Ο Ελβετός διεθνής, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανέφερε πως τον Ελβετό διεθνή τσεκάρουν οι Γαλατασαράι, Νις και Βαλένθια.

Ανακοινώθηκε ο Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά ανήκει από σήμερα στον Ολυμπιακό και επίσημα. Στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει ότι το συμβόλαιο με τον παίκτη θα είναι τριετές, ενώ θυμίζει την καριέρα του Εμβιλά. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον Γάλλο μέσο: «Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ο 30χρονος μέσος (29/6/1990) είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ έχει αγωνιστεί στο γαλλικό, το ρωσικό, το ιταλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεν (2009-2013), της Ρούμπιν Καζάν (2013-2014, 2016-2018), της Ίντερ (2014-2015), της Σάντερλαντ (2015-2016) και της Σεντ Ετιέν (2018-2020)».

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Εμβιλά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments