Lifestyle

Αφροδίτη Τετράγωνο με Ουρανό: Έρχονται εφήμερα πάθη και ερωτικά αδιέξοδα

Αφροδίτη Τετράγωνο με Ουρανό: Έρχονται εφήμερα πάθη και ερωτικά αδιέξοδα
Ξαφνικά ερωτικά αδιέξοδα μας επιφυλάσσει η Αφροδίτη. Αναλυτικά όλες οι προβλέψεις των ζωδίων.

Εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται στον Ταύρο, σήμερα, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Η έντονη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία επισκιάζει την ανάγκη για ουσιαστικές και σταθερές σχέσεις. Η τάση για εφήμερες, χωρίς βάθος ερωτικές επαφές, θα είναι έντονη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουμε πιθανές περιπτώσεις απιστίας.

Ξαφνικά γεγονότα, αναπάντεχες αντιδράσεις απομάκρυνσης και απρόβλεπτες εντάσεις , μπορεί να βιώσουμε στη σχέση μας, γεγονός που θα φέρει απογοητεύσεις, ακόμα και ρήξεις. Πρέπει να τιθασεύσουμε αντισυμβατικές, παρορμητικές συμπεριφορές, να κρατήσουμε τα προσχήματα όπου επιβάλλεται και να εξισορροπήσουμε την τάση μας για καταπάτηση των παραδόσεων και των πρέπει, με την ανάγκη μας για ελευθερία. Αντίστοιχα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους ενέργειες από τους άλλους, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα και να πράξουμε με σύνεση, χωρίς όμως να πιέσουμε καταστάσεις και να απαιτήσουμε πράγματα όσο φυσιολογικά κι αν τα θεωρούμε.

Αυτοί που θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα αναπάντεχα προβλήματα, κυρίως σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, είναι όσοι έχουν Ζώδιο ή Ωροσκόπο Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο.

Τα ζώδια ή ωροσκόποι, που αν κρατήσουν την ψυχραιμία τους και κινηθούν έξυπνα σε ό,τι κι αν τους συμβεί, μπορεί ακόμα και να επωφεληθούν μέσα από αλλαγές, είναι οι Κριοί, Τοξότες, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Όσοι έχουν Ζώδιο ή Ωροσκόπο Δίδυμο, Καρκίνο, Ζυγό ή Ιχθύ, αν και δεν επηρεάζονται άμεσα από την όψη, πρέπει επίσης να προσέχουν ακραίες και αυθόρμητες συμπεριφορές και να είναι προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση αυτών, είτε προερχόμενες από τους ίδιους, είτε από άλλους προς το πρόσωπο τους.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, αισθάνεσαι δυνατός και ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με αρκετή άνεση! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει λάθη λόγω έπαρσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό του περιβάλλοντος σου. Με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, εκφράζεις τον εαυτό σου, μέσα από κοινωνικές επαφές, δραστηριότητες και χαρούμενες στιγμές! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει εντάσεις στο χώρο της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις. Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, συνδύασε την με την λογική σου και θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει λάθη σε επικοινωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Θα έχεις έντονη, αλλά και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε συναντήσεις, γνωριμίες και γενικά μετακινήσεις. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει αβεβαιότητα και ανεπιθύμητες αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Οι προϋποθέσεις είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και γκρίνια άνευ λόγου και αιτίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είσαι σαφώς πολύ πιο διαισθητικός και θα υπάρξουν μάλιστα στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα θες να είσαι μοναχικός, αλλά και μυστικοπαθής. Προτίμησε λοιπόν, να παραμείνεις στο παρασκήνιο και ίσως αν απομονωθείς, να βρεις τις λύσεις που θες! Ασχολήσου με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες. αλλά και προβληματικές, τοξικές καταστάσεις! Κινήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου, αποκαθιστώντας την ηρεμία και την σιγουριά σου με ανακουφιστικό τρόπο. Το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε σώζει τελευταία στιγμή, από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις ή συγκυρίες! Να έχεις άφοβα εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό και δεν θα χάσεις. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει κόντρες με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η ημέρα σήμερα, όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, που θες καιρό τώρα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Θα έχεις σίγουρα επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, και εκπληρώνεις πολλά από τα όνειρα σου. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει αναταραχές που πλήττουν την κοινωνική σου εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου. Εκμεταλλεύσου κάποιες θετικές συγκυρίες, εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση και μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει λάθη σε μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, οφείλεις να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους. Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που διατηρούνται από απόσταση. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει αποκαλύψεις που πληγώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου. Επωφελείσαι τώρα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν. Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση και μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σένα τώρα. Συζήτησε, μίλα και πες ναι σε νέες συμφωνίες, όπως και γνωριμίες. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει αναποδιές σε θέματα καθημερινότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments