Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [15/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [15/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [15/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα , την Τρίτη [15/09/20].

Κριός

Ίσως έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κάποια από τα μυστικά του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας σήμερα. Αυτά που θα βρείτε, μπορεί να μην σας αρέσουν αλλά πηγαίνατε γυρεύοντας.

Ταύρος 

Σήμερα θα φτάσετε σε ένα σταυροδρόμι – και μπορείτε να πάρετε τον χρόνο σας αλλά όχι για πολύ. Ναι, ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Πριν δεσμευτείτε για οτιδήποτε, απλώς σκεφτείτε πού θα είστε και οι δύο σε ένα χρόνο από τώρα και προχωρήστε αναλόγως.

Δίδυμοι

Δεν έχετε άλλη επιλογή, από το να κάνετε ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός. Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να ρίξετε άλλη μια ματιά. Σε αυτή την περίπτωση, μπαίνετε στον πειρασμό να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο μονοπάτι. Δεν θα το μετανιώσετε καθόλου.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί μια παθιασμένη διάθεση στον/στη σύντροφό σας. Γίνεται σχεδόν πηλός στα χέρια σας. Ωστόσο, προτού σας παραδοθεί ολοκληρωτικά, σας ζητά μια χάρη. Σκεφτείτε τη καλά πριν συμφωνήσετε.

Λέων 

Σήμερα έχετε κάθε πιθανότητα να μετατρέψετε μια πλατωνική επαφή σε σχέση πάθους. Αλλά θα πρέπει πρώτα να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας στον/στην ενδιαφερόμενο/η. Δεν μπορεί να μαντέψει τι σκέφτεστε, αν δεν μιλήσετε. Από τον τρόπο που θα το πείτε, εξαρτάται η επιτυχία του εγχειρήματος.

Παρθένος

Ο έρωτας κρύβει μυστικά σήμερα. Δεν είναι ότι εσείς και το ταίρι σας δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Απλά και οι δύο έχετε την τάση να είστε καχύποπτοι, χωρίς βάσιμες αποδείξεις. Αντί να τρελαίνεστε, συζητήσετε με ειλικρίνεια τα ζητήματα που σας απασχολούν. Όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός 

Έχετε πολλά να συζητήσετε με το ταίρι σας – αλλά για κάποιο λόγο δεν μιλάτε. Η σημερινή μέρα επισημαίνει όλα αυτά τα ανείπωτα μεταξύ σας: Και οι δύο έχετε κάτι να πείτε για το πώς αισθάνεστε, αλλά κανένας δεν είναι πρόθυμος να ξεκινήσει. Κάντε το πρώτο βήμα – αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα στη φόρα για κάτι που αφορά την σχέση σας. Είναι σαφές ότι ένα συμβάν του παρελθόντος έχει αντίκτυπο και στους δυο σας, και πρέπει να συζητηθεί. Κάτι τέτοιο θα αλλάξει τη σχέση σας, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα δίλημμα για τη φύση της σχέσης σας: Θα είναι ελεύθερη ή αποκλειστική; Πώς θα αποφασίσετε; Απλά εμπιστευτείτε το ένστικτό σας – δεν θα σας καθοδηγήσει λάθος. Το σκέφτεστε αρκετό καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε την επιλογή σας.

Αιγόκερως

Είναι αρκετά προφανές πώς αισθάνεται ένα συγκεκριμένο άτομο για εσάς. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε πολλές επιλογές να σας περιμένουν… Αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κρατάτε σε αναμονή… Μπορεί να χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε σχέση με κάποιον/α αξιόλογο/η.

Υδροχόος

Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Έχετε την ευκαιρία να θεραπεύσετε μια πτυχή της σχέσης σας, που σας προβληματίζει εδώ και καιρό. Το μόνο που χρειάζεται, είναι μια ειλικρινής συζήτησης ειδικά για το παρελθόν. Πιάστε δουλειά.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πραγματικά πώς αισθάνεται ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς. Αν και στην αρχή το κλίμα θα είναι κάπως αμήχανο, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μοιράζεστε πολλά κοινά. Αυτή είναι πολύ καλή αρχή για μια νέα σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments