Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: «Εξετάζει τον Ιβανίλντο Φερνάντες»

Ολυμπιακός μεταγραφές: «Εξετάζει τον Ιβανίλντο Φερνάντες»
Ολυμπιακός μεταγραφές: Σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους, η ομάδα του Πειραιά εξετάζει την περίπτωση του Ιβανίλντο Φερνάντες.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ ασχολούνται με τον Ολυμπιακό λόγω της παρουσίας του Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και λόγω της σχέσης των «ερυθρόλευκων» με την ποδοσφαιρική αγορά της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή εφημερίδα «Record» αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Ολυμπιακός κοιτάει την περίπτωση του Ιβανίλντο Φερνάντες. Ο 24χρονος Πορτογάλος αμυντικός ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία τον έχει δώσει μέχρι τώρα δύο φορές δανεικό σε Μορεϊρένσε, Τραμπζονσπόρ και Ρίζεσπορ. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί μία φορά με την Εθνική Ελπίδων της χώρας, ενώ έχει και άλλες συμμετοχές με τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της Πορτογαλίας.

Δείτε βίντεο με τον παίκτη εν δράσει

Πάντως, σύντομα ο Ολυμπιακός θα έχει εξελίξεις σε αρκετά μέτωπα, στο πλαίσιο του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας. Ο Ολυμπιακός εκτός από τις προσθήκες που θέλει να κάνει, είναι και οι ενδεχόμενες πωλήσεις που ίσως γίνουν τις επόμενες ημέρες στην ομάδα.

Ένα θέμα το οποίο απασχολεί αρκετά τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο παίκτης φαίνεται ότι θέλει να παίξει σε μία από τις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του και η Μπενφίκα είναι αυτή η οποία επιμένει αρκετά. Θέλει τον Σεμέδο μετά από τη σεζόν που έκανε με τους Πειραιώτες και για αυτό εδώ και ημέρες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Έχει καταθέσει την επίσημη πρότασή της, την έχει ανανεώσει κιόλας και οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις, όπως αναφέρει το Sportime.

Οπότε από τη στιγμή που υπάρχει το ενδεχόμενο ο Σεμέδο να αποτελέσει παρελθόν, η ομάδα του Πειραιά θα κινηθεί για την απόκτηση ενός βασικού στόπερ. Επιπλέον ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έρθει στην ομάδα και ένας εξτρέμ. Θυμίζουμε ότι μετά την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς το κενό του δεν έχει καλυφθεί. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σοφιάν Μπουφάλ που αγωνίζεται με τα χρώματα της Σαουθάμπτον. Μάλιστα, ο 26χρονος ακραίος φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον συμπατριώτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που του μετέφερε το κλίμα στη χώρα και φυσικά στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments