Ειδήσεις

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [16/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [16/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [16/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [16/09/20].

Κριός

Κάποιος φαίνεται πρόθυμος να σου προσφέρει επιπλέον ζεστασιά κι αγάπη. Είτε είναι ο αγαπημένος σου είτε κάποιο φιλικό σου άτομο, εσύ θ’ απολαύσεις την εγγύτητα, με κάποιον που νοιάζεται πολύ για σένα. Και με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου να δουλεύουν παράλληλα, θα μπορέσεις να πάρεις ευκολότερα μια απόφαση, για κάτι που σε απασχολεί τελευταία.

Ταύρος 

Ένα παθιασμένο ενδιαφέρον για κάτι, θα γίνει η βάση μιας κολακευτικής ή ερωτικής συζήτησης τώρα. Η πρωτοτυπία σου, σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Κι ενώ είναι μια πολύ σέξι ικανότητα, εσύ την υποτιμάς. Φρόντισε μόνο να μιλάς με αυτοπεποίθηση για ό, τι κι αν κάνεις. Αυτή η στάση, μπορεί να ενεργοποιήσει θετικά κάποιον!

Δίδυμοι

Η σχέση σου μπορεί να θεωρηθεί σταθερή και πολλά υποσχόμενη, επειδή το ταίρι σου είναι δεκτικός στις ιδέες σου και συνεργάσιμος με τα σχέδιά σου. Η ώθηση που δίνει στην αυτοπεποίθησή σου, θα σε κάνει να γίνεις λιγότερο επιφυλακτική και πιο ανοιχτόκαρδη. Με περισσότερη υπομονή και κατανόηση, μπορείς να διατηρήσεις αυτή την ορμή.

Καρκίνος

Τα λόγια σου έχουν επιρροή και η δύναμη της παθιασμένης πειθούς σου, είναι υψηλή αυτήν τη στιγμή. Αυτό θα κάνει πιο αποφασιστικές τις προσπάθειές σου, για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις ερωτικά. Έχεις όμως τη σοφία, να γνωρίζεις πότε να είσαι αποφασιστική. Η ικανότητα που έχεις να ενεργοποιείς τη γοητεία σου, όπως και όταν χρειάζεται, ενισχύεται υπέροχα. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ή να επιλύσεις τυχόν δράματα στη σχέση σου. svg%3E

Λέων 

Τόσο ο έρωτας όσο και η οικειότητα μπορούν να επωφεληθούν από μια συνεχή πειραματική και ανοιχτόμυαλη προσέγγιση. Η ερωτική σου ζωή είναι μια ιστορία που γράφεται τώρα, και μπορεί να υπάρχουν οφέλη, αν τη φτιάχνεις καθώς προχωράς. Με την αλήθεια στην καρδιά σου, δημιουργείς τον έλεγχο και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι, με το πνεύμα της περιπέτειας που θέλεις να εισάγεις στα ερωτικά σου. Η επιθυμία σου να «τολμήσεις να είσαι διαφορετική» είναι αυθεντική και το ταίρι σου θα σε αγαπήσει ακόμη περισσότερο για αυτό.

Παρθένος

Το αυξημένο πάθος και η λίμπιντο σου θα εφαρμοστούν με έναν απαραίτητο και πιθανώς ευφάνταστο τρόπο. Αν ένα σύννεφο σοβαρότητας εμποδίζει την ικανότητά σου να εκφράζεσαι με υπέροχο τρόπο στο ταίρι σου, τότε πολύ εύκολα τώρα, θα ικανοποιήσεις αυτή την παρόρμηση. Φαίνεται πως χρειάζεσαι κάποιου είδους συναισθηματική και σωματική απελευθέρωση. Η συναισθηματική σου ικανοποίηση, βασίζεται σε αυτό.

Ζυγός 

Έρχεται ακόμη μια υπενθύμιση από το σύμπαν για την ισορροπία που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στις επαγγελματικές σου αναζητήσεις και την ερωτική σου ζωή. Αν μπορείς να προγραμματίσεις τα επαγγελματικά σου, τότε θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις χρόνο για να αναζωογονήσεις τη σχέση σου. Εστίασε όσο μπορείς στο παθιασμένο δυναμικό σου αυτό το διάστημα είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Οι ρομαντικές σου προσδοκίες, θέλουν την ίδια προσοχή όσο κάθε άλλη περιοχή της ζωής σου.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι μια στιγμή που τα προσωπικά όρια ορίζονται ή επαναφέρονται. Συναισθηματικά, θα μπορέσεις να αφαιρέσεις όσο το δυνατόν περισσότερους περισπασμούς, για να επικεντρωθείς σε αυτό που σου δημιουργεί την άνεση και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Φυσικά, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ενδιαφέροντα. Ακόμα κι αν πίστευες πως δεν θα μπορούσες να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη απέναντι στην οικειότητα, θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης προθυμίας σου. svg%3E

Τοξότης 

Οι περισπασμοί εκτός της σχέσης σου, θα πάψουν να σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Μια αίσθηση περιέργειας θα αυξηθεί σε σημείο που θα υπερισχύσει αυτό που χαροποιεί την καρδιά σου ή ανεβάζει την αδρεναλίνη σου. Αν οι ερωτικές σου ορμές πρόσφατα χαλάρωσαν, τότε αυτό μπορεί να είναι κάτι που επιθυμείς να αντιμετωπίσεις ή να το θέσεις σαν προτεραιότητα.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από το αν κάποιοι τομείς της ζωής σου είναι μπερδεμένοι αυτή τη στιγμή, τα ερωτικά σου είναι μια χαρά. Θα νιώσεις πιο ξεκάθαρη, για τις εξελιγμένες ανάγκες κι επιθυμίες σου, επίσης. Ένα υπέροχο μείγμα έμπνευσης και διαίσθησης οδηγεί την ερωτική σου ζωή στη σωστή κατεύθυνση τώρα. Ξέρεις τι είναι το σωστό και μπορείς να πάρεις τα ανάλογα μέτρα για να το κάνεις ακόμα καλύτερο.

Υδροχόος

Αν και είσαι έτοιμη για παθιασμένη διασκέδαση, μπορεί παράλληλα να νιώσεις μια πνευματική ευχαρίστηση. Μην πιστέψεις πως η υποκίνηση ή η συμμετοχή σε βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις θα είναι βαρετή. Η περιέργειά σου μεγαλώνει υπέροχα τώρα και η καθοδήγησή σου από αυτή θα φέρει αναλλοίωτη ευχαρίστηση στη ζωή σου!

Ιχθύες

Όσο συναρπαστικά και αν είναι τα ερωτικά σου, γνωρίζεις πως εξαντλούν την ενέργειά σου. Μην αφήσεις όμως αυτό που σου συμβαίνει, να σκοτώσει τη λίμπιντο σου σε σημείο, που ν’ απορρίψεις τις ψυχικές ή παιχνιδιάρικες ευκαιρίες που μπορούν να σου ανεβάσουν τη διάθεση. Η ζώνη άνεσης στη σχέση σου, σε κάνει να αγνοείς την παθιασμένη διασκέδαση που προσφέρεται. Αν χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου, τότε πάρε τον. Φρόντισε μόνο να είναι σύντομος αυτός ο χρόνος, επειδή κάτι συναρπαστικό επιζητά τώρα την προσοχή σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments