Video

Πήραν φωτιά “στον αέρα” του Καλημέρα Ελλάδα

Πήραν φωτιά “στον αέρα” του Καλημέρα Ελλάδα
Δεν έχασε την ψυχραιμία του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Απίστευτο σκηνικό στο «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης. Συγκεκριμένα την ώρα που στην εκπομπή είχαν απευθείας σύνδεση με τη Μεταμόρφωση και συζητούσαν για την αστοχία στην κατασκευή των σχολικών μασκών, μια λάμπα στο πλατό πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Ένα “μπαμ” ακούστηκε την ώρα της ζωντανής εκπομπής. Η παρατηρητικότητά του Γιώργου Παπαδάκη ήταν που έκανε αντιληπτή τη φωτιά και τα αντανακλαστικά των παρουσιαστών, έγιναν αιτία για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Όπως ήταν λογικό αυτό το απρόοπτο περιστατικό προκάλεσε ταραχή με τους παρευρισκομένους να προσπαθούν να προστατευτούν. Όλοι οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη σηκώθηκαν, καθώς δεν ήξεραν πού θα πέσει το φλεγόμενο αντικείμενο. Ένα μπαμ ακούστηκε από μια λάμπα, όπως είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. «Έναν πυροσβεστήρα παιδιά, προσέξτε γιατί θα πέσει κάτω» σχολίασε ο κ. Παπαδάκης, ενώ στο τέλος οι συνεργάτες του τον χειροκρότησαν. Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής δεν έχασε την ψυχραιμία του και με το χιούμορ είπε: «ε τι, μόνο φωτιές θα ανάβουμε; Να σβήνουμε κιόλας».

 

Καλημέρα Ελλάδα

Η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” είναι ελληνική καθημερινή πρωινή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑNT1, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. Η εκπομπή κατέχει τον τίτλο του μακροβιότερου προγράμματος της Ελληνικής τηλεόρασης καθώς μεταδίδεται από το 1992 μέχρι σήμερα. Η εκπομπή προβάλλεται από σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως Παρασκευή στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 ξεκινώντας την μετάδοση της στις 06:00 π.μ. και ολοκληρώνοντάς την στις 10:00 π.μ.. Το Καλημέρα Ελλάδα προβάλλεται επίσης και από τα συνδρομητικά κανάλια του ομίλου ANT1, ΑΝΤ1 Satellite και ΑΝΤ1 Pacific. Η πρώτη προβολή της εκπομπής έγινε στις 28 Απριλίου του 1992 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για 30η σεζόν, με μικρή διακοπή και αντικατάσταση την περίοδο 2011-2015. Την Παρασκευή 17 Μαρτίου του 2010 συμπληρώθηκαν 3.000 εκπομπές.

Το περιεχόμενο της εκπομπής περιλαμβάνει ειδήσεις, επικαιρότητα, δελτίο καιρού, πολιτική επικαιρότητα, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με την Ελλάδα και τον κόσμο. Η εκπομπή είναι το πρόγραμμα με την μεγαλύτερη διάρκεια προβολής στην ελληνική τηλεόραση με σταθερά τον ίδιο παρουσιαστή, καθώς κανένα άλλο πρόγραμμα δεν έχει μεταδοθεί τόσες σεζόν έχοντας τον ίδιο οικοδεσπότη όλες τις σεζόν του. Την Παρασκευή 17 Μαρτίου του 2010 συμπληρώθηκαν 3.000 εκπομπές.

Τον Ιούνιο του 2011, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποφάσισε να ολοκληρώσει την μετάδοση της εκπομπής, μετά από 20 σχεδόν χρόνια, με σκοπό να δημιουργήσει μία νέα ζώνη προγραμμάτων με τον ίδιο παρουσιαστή.Η τελευταία εκπομπή προβλήθηκε την 1η Ιουλίου του 2011.Το καλοκαίρι του 2015 και μετά από επιθυμία του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία έγινε δεκτή και από τον ΑΝΤ1, η εκπομπή ανέκτησε τον ιστορικό τίτλο με τον οποίο καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού επί 20 χρόνια. Το Καλημέρα Ελλάδα επέστρεψε τηλεοπτικά στις 7 Σεπτεμβρίου του 2015 συνεχίζοντας την μετάδοσή της μέχρι σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments