Αθλητισμός

Άρης – Κόλος Κοβαλίβκα: 1-2

Άρης – Κόλος Κοβαλίβκα: 1-2
Άρης - Κόλος Κοβαλίβκα: Μετά τον ΟΦΗ, τον αποκλεισμό γνώρισε και ο Άρης. Πρόκριση για την, «πρωτάρα» στο Europa League, ουκρανική ομάδα μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Με 1-2 κέρδισε η Κόλος Κοβαλίβκα τον Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Ουκρανοί χάρη σε γκολ των Νόβακ και Αντιούχ πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ενώ οι «κίτρινοι» είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπρούνο Γκάμα.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη είχαμε στο 92′.  Ο Ντάτκοβιτς έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Μαντσίνι έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι του Βόλινετς. Έτσι, ο Άρης δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Η εξέλιξη του ματς

Στο 10′ ο Άρης είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Σουτ του Γκάμα απ’ τα όρια της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βόλινετς. Στο 22′ είχαμε καλή στιγμή για την Κόλος. Ο Γιέμετς έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Ζοζούλια βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, αλλά δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να πλασάρει τον Κουέστα.

Έντεκα λεπτά αργότερα στο 33′, νέα καλή στιγμή για την ουκρανική ομάδα. Ο Αντιούχ έκανε το σουτ απ’ τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Ντάτκοβιτς, κατέληξε στον Σμιρνί, ο οποίος έκανε κεφαλιά-ψαράκι, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 36′ είχαμε δοκάρι για τον Άρη. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε άουτ. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να σκοράρουν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 47′. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπογκντάνοφ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, με τον Νόβακ να σκοράρει με κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής του Άρη.

Καλή στιγμή για τον Άρη είχαμε στο 54′. Ωραία συνεργασία των Λόπεθ – Φετφατζίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ. Στο 55′  η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μπερτόγλιο πρόλαβε κι έκανε το γύρισμα απ’ τα δεξιά, οι αμυντικοί έδιωξαν προ του Λόπεθ, η μπάλα κατέληξε στον Γκάμα, που απέφυγε τον αντίπαλό του, και με υπέροχο σουτ νίκησε τον Βόλινετς για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 στο 62′. Ο Μορόζκο έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Μπογκντάνοφ έκανε το σουτ στην κίνηση, ο Κουέστα απέκρουσε ασταθώς και ο Αντιούχ με κοντινό πλασέ σημείωσε το γκολ για την ουκρανική ομάδα.

Μεγάλη ευκαιρία για την Κόλος στο 75′ . Ο Σελέζνιοφ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε την μπάλα. Στο 83′ οι Ουκρανοί έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Αντιούχ βρέθηκε απέναντι στον Κουέστα, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ αρνήθηκε το γκολ με εξαιρετική επέμβαση με το πόδι.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη είχαμε στο 92′.  Ο Ντάτκοβιτς έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Μαντσίνι έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι του Βόλινετς.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Λούκας Σάσα (78’ Μαντσίνι), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκάνεα (69’ Μάνος), Ματίγια, Τζέγκο, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης, Λόπεθ.

ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ (Κοστίσιν): Βόλινετς, Πετρόφ, Χαβρίς, Νόβακ, Ζοζούλια (50’ Μορόζκο), Γέμετς, Μπογκντάνοφ, Ζαντόια, Σμίρνιι (87’ Κοστίσιν), Άντιουκχ, Λισένκο (63’ Σελέζνιοφ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments