Αθλητισμός

Σοφιάν Μπουφάλ: Πολύ κοντά στην απόκτησή του ο Ολυμπιακός

Σοφιάν Μπουφάλ: Πολύ κοντά στην απόκτησή του ο Ολυμπιακός
Σοφιάν Μπουφάλ: Επιβεβαιώνουν και οι Άγγλοι.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού παραμένει ο Σοφιάν Μπουφάλ, με το λιμάνι να κάνει μεγάλη προσπάθεια να τον αποκτήσει, αλλά δεν «παίζει» μόνος του.

Αρχικά να αναφέρουμε πως μετά τους Μαροκινούς, ήρθε η ώρα και των Άγγλων δημοσιογράφων να επιβεβαιώσουν την πιθανότητα μεταγραφής του Μπουφάλ στον Ολυμπιακό. Ειδικότερα, πιο κοντά φαίνεται πως πλησιάζει στο λιμάνι ο εξτρέμ της Σαουθάμπτον. Μετά την είδηση επιβεβαίωσης των Μαροκινών δημοσιογράφων λοιπόν, για την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος, ήρθε η επιβεβαίωση των Άγγλων συναδέλφων τους.

Έτσι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο Μπουφάλ αναμένεται στην Αθήνα για την τελική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους». Είναι φανερό πως τον εν λόγω παίκτη έχει βάλει στο… μάτι ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, διαθέτοντας τρομερά χαρακτηριστικά ενώ  όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι πρόκειται για παίκτη καλύτερο από τον Ποντένσε.

Η ιστορία για τον Μπουφάλ είναι γνωστή με τη Σαουθάμπτον να μην σκοπεύει να του ανανεώσει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε, και ο ίδιος αναζητά μια αλλαγή στην καριέρα του. Μπορεί να είχε κοστίσει 18 εκατομμύρια ευρώ η αγορά του παίκτη, αλλά πλέον θέλουν απλά να φύγει από το ρόστερ τους. Για αυτό τόσο σε Μαρόκο όσο και σε Γαλλία φιλοξενούν ρεπορτάζ για τον Μπουφάλ σύμφωνα με τα οποία, ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, τα παραπάνω ξένα δημοσιεύματα δεν επιβεβαιώνονται, ή έστω δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα,την ώρα που και η Σαουθάμπτον φέρεται να έχει αλλάξει τις απαιτήσεις της. Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προσφέρει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή τριετές συμβόλαιο με 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι πως ο Ολυμπιακός παλεύει για τον Μαροκινό όντας πολύ κοντά στην απόκτησή του, αλλά δεν είναι εύκολο μιας και υπάρχει εμπλοκή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Για παράδειγμα, η Μπέτις είναι μια από αυτές, αλλά τον θέλει δανεικό εν’ω στο… κόλπο έχουν μπει και άλλες ισπανικές ομάδες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments