Αθλητισμός

Τσόλακ ΠΑΟΚ: Φαίνεται πως τα έχει βρει με τη Ριέκα για την απόκτησή του

Τσόλακ ΠΑΟΚ: Φαίνεται πως τα έχει βρει με τη Ριέκα για την απόκτησή του
Τσόλακ ΠΑΟΚ: Κροατικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε με τη Ριέκα στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τη Ριέκα για την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την κροατική ιστοσελίδα sportcom.hr, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει συμφωνήσει με τη Ριέκα για τη μεταγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή. Να αναφέρουμε πως ο νεαρός Κροάτης επιθετικός προέρχεται από εξαιρετική χρονιά, καθώς με τη Ριέκα είχε 26 γκολ σε 40 αγώνες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ωστόσο, η υπόθεση φυσικά είναι δύσκολη. Ο Τσολάκ έχει συμβόλαιο έως το 2023, η Ριέκα ιδανικά θα ήθελε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να το μειώσει. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κροατικού συλλόγου Νταμίρ Μόσκοβιτς, μάλιστα, έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τη Φενέρ.

Όσο για το ποσό που συμφωνήθηκε για την απόκτησή του από την ελληνική ομάδα, όπως αναφέρουν τα κροατικά δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Ριέκα στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Αντόνιο Τσόλακ. Εξάλλου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι στο τελικό στάδιο για να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Τσούμπα Άκπομ και για αυτό είναι πιθανό να προκύψουν εξελίξεις πολύ πολύ σύντομα.

Ο Αντόνιο Τσολάκ είναι ο διακαής πόθος τόσο του Ρέμπε όσο και του Φερέιρα, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι απλή. Ο Κροάτης φορ που κλείνει τα 27 του χρόνια, θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από τη Ριέκα, με την οποία έχει μετρήσει σε 2,5 χρόνια (αρχικά τον Γενάρη του 2018 πήγε δανεικός από τη Χοφενχάιμ και μετά με μεταγραφή) 51 γκολ και 15 ασίστ σε 90 ματς. Είναι δεξιοπόδαρος, έχει ύψος 1,88 και είναι κλασικός φορ περιοχής, γεμίζει με τη παρουσία του «κουτί», έχει το εύκολο γκολ και είναι αυτό που αναζητά ο ΠΑΟΚ.

Ο Τσολάκ είναι Κροάτης, αλλά έχει γεννηθεί στο Λούντβιγκσμπουργκ της Γερμανίας, εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά κι έχει παίξει στις Χοφενχάιμ, Καϊζερσλάουτερν, Νυρεμβέργη, Ίνγκολσταντ, Ντάρμσταντ, Καρλσρούη, αλλά και στην Πολωνία με τη Λέχια Γκντανσκ. Έχει επιλέξει την εθνική ομάδα της πατρίδας του και αγωνίστηκε σε όλα τα μικρά εθνικά κλιμάκια, όχι όμως και στην Ανδρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments