Ελλάδα

Θεσσαλονίκη προσαγωγές: Δεκάδες άτομα προσήχθησαν από την Αστυνομία στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη προσαγωγές: Δεκάδες άτομα προσήχθησαν από την Αστυνομία στο κέντρο της πόλης
Θεσσαλονίκη προσαγωγές: Η Αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές μετά από πορεία αντιεξουσιαστών.

Σε δεκάδες προσαγωγές έχει προχωρήσει η Αστυνομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από πορεία αντιεξουσιαστών. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το GRTimes.gr, πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν ελέγχους σε πάνω από 40 άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε πραγματοποιηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα πορεία αντιεξουσιαστών από το Μακεδονία Παλλάς προς τον Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε επεισόδιο με αστυνομικούς ενεπλάκησαν οι αντιεξουσιαστές, τους οποίους και περικύκλωσαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις. Τα άτομα φέρουν ρόπαλα – ξύλα και κράνη. Συγκεκριμένα, μόλις οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν ελέγχους στα άτομα, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους δημιουργώντας έντονο επεισόδιο και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τραυματίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο.

Εφ’ όσον ολοκληρωθούν οι σωματικοί έλεγχοι, αναμένεται να γίνουν προσαγωγές σε περίπου 40 άτομα και να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα, που όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του GRTimes.gr, οι ισχυρές δυνάμεις τους έχουν ακινητοποιήσει και περάσει χειροπέδες. Αυτή την ώρα, μεταφέρονται δύο άτομα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασε και κλούβα της Ελληνικής Αστυνομίας για να μεταφέρει όσους δεν έβαλαν οι αστυνομικοί στα περιπολικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments