Video

Φαίη Σκορδά γιορτή: Η έκπληξη των συνεργατών της – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια

Φαίη Σκορδά γιορτή: Η έκπληξη των συνεργατών της – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια
Φαίη Σκορδά γιορτή: Διαφορετική ήταν η σημερινή έναρξη για το «Πρωινό».

Την ονομαστική της εορτή είχε σήμερα Πέμπτη (17 Σεπτεμβρίου) η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 Φαίη Σκορδά.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, διαφορετική ήταν η έναρξη για το «Πρωινό» σήμερα καθώς το βαπτιστικό της όνομα είναι Σοφία και για αυτό δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη από τους συνεργάτες της. Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα λεπτά της πρωινής  ψυχαγωγικής εκπομπής, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», ενώ μπαλόνια άρχισαν να πετούν στο πλατό πέφτοντας από ψηλά.

Αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Το πρωινό», άρχισαν να πέφτουν σαν… βροχή τα μπαλόνια. Κομψά ντυμένη, ευδιάθετη και χαμογελαστή, ευχαρίστησε όλους όσους τη θυμήθηκαν με την ίδια να εύχεται σε όσους γιορτάζουν. Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μοθωναίος προσέφερε στην καλλονή παρουσιάστρια ένα μεγάλο πακέτο με λουλούδια ενώ η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της ευχαριστώντας τους πάντες. Αμέσως μετά, η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά.

Ποιος έκανε τη Φαίη Σκορδά να «κλάψει» από τα γέλια

Η ημέρα πάντως, ήταν πολύ ευδιάθετη και με μπόλικο γέλιο με το όμορφο κλίμα να συνεχίζεται μέχρι το τέλος της εκπομπής. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά, καθώς από αυτό το Σάββατο θα παρουσιάζει το ανανεωμένο «Ταξί» στον ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και όσο μιλούσαν για το πώς ξεκίνησε το stand-up comedy, ο ίδιος μιμήθηκε τις φωνές πολλών γνωστών προσωπικοτήτων που έχουν απασχολήσει τα ελληνικά media. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Αλέξης Κούγιας, ο Γιώργος Γεωργίου, ο Νότης Σφακιανάκης και ο Γιώργος Αυτιάς ενώ ακολούθησαν και άλλοι. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό έκανε τη Φαίη Σκορδά να ξεκαρδιστεί στα γέλια ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι έχει μία δυσκολία στο να μιμηθεί γυναίκες γιατί χρειάζονται μία διαφορετική προσέγγιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments