Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [17/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [17/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [17/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα , την Πέμπτη [17/09/20].

Κριός

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί σήμερα. Το ταίρι σας νιώθει υπέροχα και θέλει να σας πάει κάπου ξεχωριστά, μακριά από την φασαρία της καθημερινότητας. Είναι καλή στιγμή για να βελτιώσετε την σχέση σας με κάθε τρόπο.

Ταύρος 

Έχετε ένα ευφυές σχέδιο για να κερδίσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αισθάνεστε ιδιαίτερα τολμηροί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είστε σίγουροι για το αν είναι ρομαντικό, αν και θα το θέλετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα σας πει ακριβώς πώς αισθάνεται, οπότε να είστε προετοιμασμένοι.

Δίδυμοι

Χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να ξεφεύγετε από την ρουτίνα σας πότε-πότε. Η μέρα σας δίνει την τέλεια ευκαιρία. Γνωρίζετε κάποιον/α τόσο ενθουσιώδη, που δεν θα μπορείτε να του/της αρνηθείτε τίποτα. Να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα.

Καρκίνος

Δεν σας αρέσει να σας πιέζουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Το πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία για μια ερωτική επαφή… Αλλά το άλλο άτομο βιάζεται πολύ και αυτό σας προκαλεί νευρικότητα. Αν έχετε αμφιβολίες, προσπαθήστε να το συζητήσετε.

Λέων 

Όντες ευγενικοί και συναισθηματικοί, η μέρα θα είναι κάπως έντονη για τα γούστα σας. Αλλά από την άλλη, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε με το άτομο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μπορεί να μην είναι έρωτας με την πρώτη ματιά… Αλλά θα ανακαλύψετε ότι έχετε τόσα κοινά, που θα νιώσετε σαν να γνωρίζεστε από πάντα.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία, να βρεθείτε με το ταίρι σας και να δοκιμάσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Ίσως πρόκειται για ένα ταξίδι σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, ίσως κάποιο μάθημα που θα βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Πάντως θα βιώσετε μια ιδιαίτερα διαφωτιστική εμπειρία.

Ζυγός 

Η μέρα υποδεικνύει ένα ιδιαίτερο γεγονός για τη σχέση σας, και θα φέρει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Το ταίρι σας είναι πιο τολμηρό από όσο συνήθως και θα σας προτείνει κάτι σημαντικό. Όσο και αν εκπλαγείτε, στην πραγματικότητα βαθιά μέσα σας το περιμένατε.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε την σπάνια ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πολύ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς νιώθετε ή ποια θα είναι η αντίδρασή του. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε, είναι να κάνετε την κίνησή σας.

Τοξότης 

Οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι κάπως επίμονοι – αλλά εσείς θα έχετε την τόλμη που αναζητούσατε καιρό. Κάποιο άτομο σας αρέσει αλλά δεν είχατε το θάρρος να του μιλήσετε. Σήμερα πιάστε του κουβέντα, μην χάνετε άλλο χρόνο!

Αιγόκερως

Στον κόσμο του έρωτα, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σήμερα θα κάνετε μια φαινομενικά τρομακτική συνάντηση, να λειτουργήσει προς όφελός σας. Επειδή αισθάνεστε σίγουροι και τολμηροί, εμπνέετε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Ο νέος σας φίλος – ή και κάτι παραπάνω – θα σας λατρέψει!

Υδροχόος

Σήμερα θα προκύψει μια συζήτηση, για τις λεπτομέρειες ενός γεγονότος που συνέβη πριν καιρό. Τώρα επηρεάζει κάτι που θέλετε να κάνετε με το ταίρι σας. Παρόλο που υπάρχει η πιθανότητα σύγκρουσης, όλα θα κυλήσουν ομαλά στο τέλος.

Ιχθύες

Συνήθως συμφωνείτε με τις προτάσεις του/της αγαπημένου/ης σας. Ωστόσο σήμερα θα πείτε την άποψή σας και θα εμείνετε σε αυτή , παρόλο που είναι εντελώς αντίθετη από την δική του/της. Μην σας πείσει να υποχωρήσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments