Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: 3 – 0

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: 3 – 0
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Οι νταμπλούχοι δυσκολεύτηκαν για περίπου 60 λεπτά όμως με δυο γκολ σε πέντε λεπτά με τους Φορτούνη και Μασούρα, που είχαν μπει αλλαγή, «καθάρισαν» το ματς.

Με τους Φορτούνη και Μασούρα να αποδεικνύονται «χρυσές αλλαγές», ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Κάθε αρχή και δύσκολη ακόμα και για τους νταμπλούχους. Ο Ολυμπιακός για περίπου 60 λεπτά τα είχε βρει δύσκολα με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, όμως οι δυο αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς έδωσαν τη λύση.

Ο Πορτογάλος έβαλε Φορτούνη και Μασούρα άλλαξε διάταξη σε 4-2-3-1 με τους δυο παίκτες να σκοράρουν και τα τρία γκολ (60′, 64′, 88′), «καθαρίζοντας» το ματς. Οι νεοφερμένοι Χολέμπας, Ραφίνια και Εμβιλά έδειξαν ότι θέλουν χρόνο πάντως. Ο Αστέρας όπως και με τον Παναθηναϊκό έδειξε καλό πρόσωπο, όμως προδόθηκε από ατομικά λάθη. Πλέον, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο ματς με την Ομόνοια την Τετάρτη (23/09).

Λίγα πράγματα στο «Καραϊσκάκη»

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο κύλησε το ξεκίνημα του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο, με τον Ολυμπιακό πάντως να πιέζει από νωρίς για το γκολ και τον Αστέρα να έχει κλείσει καλά τους διαδρόμους.

Στο 22’ ο Ραντζέλοβιτς νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο, μετά το κλέψιμο του Καμαρά και ασίστ του Ελ Αραμπί στον Σέρβο, στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων.

Ο Σενεγαλέζος στο 28’ έβγαλε φοβερή πάσα στον Ελ Αραμπί που καθυστέρησε όμως, γύρισε στον Ρατζέλοβιτς, το σουτ του τελευταίου κόντραρε. Ο Αστέρας δήλωσε παρών στην επίθεση στο 38’ με την κεφαλιά του Αλί Μπαμπά με τον Τζολάκη να μπλοκάρει με τη δεύτερη. To πρώτο μέρος έκλεισε με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς καταλογίστηκε οφσάιντ.

Καθάρισαν οι αλλαγές

Ο Μαρτίνς με το καλησπέρα στο β’ μέρος έβαλε Φορτούνη, Μασούρα αντί των Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς, «θυσιάζοντας» έναν αμυντικό μέσο. O Ολυμπιακός ανέβασε τις γραμμές του με το 4-2-3-1, αλλά και πάλι έλειπαν οι φάσεις. Τελικά, ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 59’. Ο Φορτούνης πήρε την μπάλα από τον Ραφίνια, μπήκε κατά μέτωπο, κινήθηκε προς τα αριστερά κι εκτέλεσε με το ίδιο πόδι για το 1-0.

Λίγο μετά έγινε το 2-0, από τη δεύτερη αλλαγή του Μαρτίνς, τον Μασούρα. Ο Πέπε «πούλησε» την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Έλληνας εξτρέμ με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Ο Πορτογάλος άλλαξε τον Ελ Αραμπί με τον Χασάν και μετά μπήκε και ο Μπρούνο αντί του Βαλμπουενά. Oι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν περισσότερο αποσυντόνισαν τον Ολυμπιακό με τον Αστέρα να ανεβάζει γραμμές έχοντας φάσεις με τον Μπαράλες στο 73’ και τον Κρέσπι στο 75’.

Ο Ολυμπιακός «έσβησε» προσωρινά το ματς, μην αφήνοντας στον Αστέρα να απειλήσει ξανά (πλην μιας κεφαλιά του Τασουλή στο 83′), για να ανεβάσει πάλι στροφές στο τέλος. Στο 87′ ο Χασάν δεν μπόρεσε να κάνει το 3-0, όμως στο επόμενο λεπτό οι δυο κορυφαίοι των γηπεδούχων συνδυάστηκαν, με τον Φορτούνη να σερβίρει στον Μασούρα το γκολ για το τελικό σκορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments