Αθλητισμός

Πρώην παίκτης του NBA για Αντετοκούνμπο: «Ο πιο υπερτιμημένος παίκτης που υπάρχει»

Πρώην παίκτης του NBA για Αντετοκούνμπο: «Ο πιο υπερτιμημένος παίκτης που υπάρχει»
Αντετοκούνμπο: Το νέο βραβείο MVP ενόχλησε κάποιους κάποιους από τους συναδέλφους του Γιάννη. Ωστόσο ένας ήταν αυτός που είπε πως δεν το αξίζει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξελίσσεται σε έναν παίκτη που θα αφήσει ιστορία στο NBA και το βραβείο του MVP αποδεικνύει πως πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πολλά από τον Έλληνα μπασκτεμπολίστα και αναγνωρίζουν το ταλέντο και τη δουλειά του. Ωστόσο η επιτυχία δημιουργεί και αντίδραση. Έτσι ο Ράιν Χόλινς, παίκτης του NBA, αποφάσισε να εκφράσει την αποψή του για τον Γιάννη με μάλλον άδικο τρόπο.

Ο Ράιαν Χόλινς έμεινε αρκετά χρόνια στην Λίγκα χωρίς να καταφέρει κάτι αξιομνημόνευτο και υποδέχτηκε την απόφαση για το βραβείο στον Γιάννη λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν το άξιζε.

Ο πρώην NBAer φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ESPN και εξέφρασε κατηγορηματικά την διαφωνία του με το να αναδειχθεί σε πολυτιμότερο παίκτη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Χόλινς είπε συγκεκριμένα πως, «Αυτός ο άνδρας είναι τούτη τη στιγμή ο πιο υπερτιμημένος μπασκετμπολίστας! Είναι καλός παίκτης; Τον αγαπώ, μου αρέσει. Δεν έφτασε καν στους NBA Finals και όχι μόνο αυτό, αλλά έπαιξε και πολύ χειρότερα απ’ όσο θα έπρεπε. Ήταν αναποτελεσματικός. Εγώ λέω την αλήθεια, δεν μισώ κανέναν».

Στον αντίποδα ο Βασιλιάς Λεμπρόν, παραδέχτηκε ότι εκνευρίστηκε με την νίκη του Αντετοκούνμπο που όπως είπε την άξιζε

Εκνευρισμένος, αλλά και ειλικρινής ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ψηφοφορία για το βραβείο του MVP που κατέληξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα χέρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Βασιλιάς» δήλωσε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε ότι εκνευρίστηκε, αλλά δεν παρέλειψε να πει ότι ο Γιάννης άξιζε το βραβείο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εκνευρίστηκα! Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση που έχω να σου δώσω. Εκνευρίστηκα γιατί πήρα 16 πρώτες ψήφους, αυτό είναι που με πείραξε περισσότερο απ’ όλα. Δεν λέω ότι ο νικητής (σ.σ. Γιάννης Αντετοκούνμπο) δεν άξιζε τον τίτλο του MVP, αλλά αυτό το γεγονός με εκνεύρισε. Τερμάτισα δεύτερος αρκετές φορές στην καριέρα μου, είτε στο πρωτάθλημα είτε σε τέτοιες ψηφοφορίες.

Όπως είπα, δεν ήρθα στο ΝΒΑ όντας συνέχεια πρωταθλητής, έπρεπε να βελτιώνομαι κάθε μέρα για να τα καταφέρω. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω, είναι πέρα από τα δικά μου χέρια. Όπως και να το κάνουμε όμως, εκνευρίστηκα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments