Lifestyle

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το σπίτι τους στην Πεντέλη [pics+vid]

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το σπίτι τους στην Πεντέλη [pics+vid]
Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μαζί μένει ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ερωτευμένοι και μένουν μαζί σε ένα τεράστιο και πολύ όμορφο σπίτι στην Πεντέλη, με το ζευγάρι να έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Οι δύο τους συγκατοικούν σε ένα πολυτελέστατο σπίτι στην εν λόγω περιοχή, με τον γνωστό καλλιτέχνη να αλλάζει τόπο διαμονής αποχωρώντας από το κέντρο της Αθήνας όπου έμενε πριν. «Μέναμε ούτως ή άλλως μαζί με τον Δημήτρη, απλά πήγαμε σε ένα σπίτι που είναι και των δυο μας πια, για να είμαστε περισσότερες ώρες μαζί, λόγω της δουλειάς.», είχε δηλώσει το μοντέλο για τη συγκατοίκηση αυτή.

Και μπορεί να μην έχουμε δει το σπίτι τους εξωτερικά αλλά και οι δύο, τόσο ο τραγουδιστής δηλαδή όσο και το μοντέλο, μοιράζονται συχνά πυκνά μέσα από τα social media τους φωτογραφίες από τον κοινό προσωπικό τους χώρο που φαίνεται πολύ μοντέρνος, ενώ διαθέτει και έναν μεγάλο κήπο, πισίνα αλλά και ένα μπιλιάρδο στο εσωτερικό της οικίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πατίνια ΔΕ μπορώ να κάνω 🤪 στο τέλος έπεσα.. θα σηκωθώ, θα ξαναπροσπαθήσω και θα τα καταφέρω 🤞🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Pop Up» σε πρόσφατες δηλώσεις της μίλησε και για τις συνήθειες του καλού της. Συγκεκριμένα, καλεσμένος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένηες Τρίτης ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στον «Εφιάλτη στην Κουζίνα». Ο γνωστός σεφ δεν δίστασε κάποια στιγμή να πάρει ο ίδιος τη θέση του δημοσιογράφου κάνοντας ερωτήσεις στο γνωστό μοντέλο και πρώην κριτή του GNTM.

Μεταξύ άλλων τη ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του αγαπημένου της, του γνωστού καλλιτέχνη της τραπ, Snik, αλλά και τι του μαγειρεύει. Η ίδια απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Μαγειρεύω καθημερινά φαγητά, μακαρόνια με κιμά, φασολάκια. Ο Snik τρώει τα πάντα, καθημερινά φαγητά και πιο πολύ του αρέσουν οι πανσετούλες με πατάτες στον φούρνο», δήλωσε. Επόμενη ερώτηση του Έκτορα Μποτρίνι ήταν «τι τρώει όταν δουλεύει και θέλει να είναι πιο ελαφρύς», με την Ηλιάνα να απαντά πως «το ίδιο τρώει. Γιατί να είναι πιο ελαφρύς; Πρέπει να έχει ενέργεια. Ελληνικά μεσογειακά φαγητά. Να τρώτε παιδιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments