Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [19/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [19/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [19/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [19/09/20].

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να λάβετε συγκεκριμένες αποφάσεις για την ερωτική σας σχέση. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται καλά όπως είστε αλλά εσείς αναζητάτε μια πιο σοβαρή δέσμευση. Σκεφτείτε προσεκτικά, προτού κάνετε αυτό το επόμενο βήμα. Λάβετε υπόψιν όλες σας τις επιλογές.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία σε μια φιλική σχέση να μεταμορφωθεί σε ερωτική. Εάν τρέφετε ρομαντικά συναισθήματα για ένα άτομο που έχετε πλατωνική σχέση, ήρθε η ώρα να του τα δείξετε. Ξεπεράστε τους φόβους σας. Δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί, αν δεν δοκιμάσετε.

Δίδυμοι

Ένα άτομο που ξέρατε κάποτε, θα κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σας. Σας θυμάται πιο ξέγνοιαστους και χαλαρούς, σε άλλες εποχές που δεν είχατε τόσες ευθύνες. Είναι πρόθυμο να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να κάνετε μια νέα αρχή. Ίσως αξίζει να το δοκιμάσετε – δεν έχετε κάτι να χάσετε.

Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα σήμερα μπορεί να είναι κάπως τεταμένη με το ταίρι σας. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε για ένα περιστατικό που προέκυψε πρόσφατα και δεν το έχετε συζητήσει ακόμη. Να ξέρετε ότι και οι δύο θα νιώσετε πολύ καλύτερα μετά. svg%3E

Λέων

Η μέρα ξεκινάει με σκοτεινή διάθεση. Αλλά θα βελτιωθεί, αν με το ταίρι σας φτάσετε στην καρδιά ενός ζητήματος που επηρεάζει και τους δύο. Αν και δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, χρειάζεται λίγη προσοχή. Αξίζει πραγματικά να το προσπαθήσετε.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε έτοιμοι να επενδύσετε σε κάτι σταθερό και δυνητικά κερδοφόρο: Κάποιο ακίνητο για παράδειγμα. Θα θελήσετε να συμπεριλάβετε και τον/την σύντροφό σας στα σχέδιά σας. Χρειάζεται απλά λίγη οργάνωση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη κάθε ενδεχόμενο.

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσετε μια αίσθηση δύναμης και αλληλεγγύης στη σχέση με τον/την σύντροφό σας. Ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, αισθάνεστε ότι έχετε έναν στενό και ασφαλή δεσμό που είναι δύσκολο να διαρραγεί. Γιατί δεν το γιορτάζετε με ένα ρομαντικό δείπνο απόψε;

Σκορπιός

Το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ομιλητικό. Αλλά έχει πολλά άλλα προσόντα που σκοπεύετε να λάβετε σοβαρά υπόψη. Ο καλύτερος τρόπος για να το προσεγγίσετε, είναι να συμπεριφερθείτε χαλαρά και χωρίς εξάρσεις. svg%3E

Τοξότης

Σήμερα έχετε ραντεβού με το παρελθόν. Μπορεί να έχετε να δείτε πολύ καιρό το άτομο που πρόκειται να συναντήσετε. Μην αφήσετε τους φόβους ή τις ανησυχίες σας να χαλάσουν κάτι, που μπορεί να αποδειχθεί καλή περίπτωση. Πηγαίνετε σε ένα μέρος που θα ξυπνήσει αναμνήσεις και στους δυο σας.

Αιγόκερως

Μην αφήσετε τον φόβο να σας καταβάλλει σήμερα. Έχετε κάθε πιθανότητα να πάρετε αυτό που θέλετε, αν δεν συγκρατείστε χωρίς λόγο. Εάν θέλετε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με αυτό το άτομο, πρέπει απλώς να το ζητήσετε. Φορέστε το χαμόγελο της επιτυχίας, ενεργοποιήστε τη γοητεία σας και προχωρήστε.

Υδροχόος

Μπορεί να επιθυμείτε ερωτικά το αφεντικό σας ή κάποιο άλλο πρόσωπο εξουσίας. Παρόλο που ανησυχείτε ότι μπορεί να μην τρέφει ανάλογα συναισθήματα, βρείτε κάποιο τρόπο να το ανακαλύψετε. Μπορεί να είναι η αρχή για κάτι μια πολλά υποσχόμενη σχέση.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να κλείσετε τις εκκρεμότητες, με μια σχέση του παρελθόντος που εξακολουθεί να σας επηρεάζει. Θα πρέπει να μιλήσετε με το εν λόγω άτομο και να ξεκαθαρίσετε τα όριά σας. Να είστε αποφασιστικοί και όλα θα πάνε καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments