Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [21/09/2020 – 27/09/2020]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [21/09/2020 – 27/09/2020]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [21/09/2020 – 27/09/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [21/09/2020 – 27/09/2020].

Κριός

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Θα συμπράξετε με αυτοπεποίθηση σε έργα ή κοινούς στόχους με το άλλο σας μισό, έναν συνεργάτη, έναν φίλο ή άλλο αγαπημένο άτομο. Η προτεραιότητα στη συνεργασία και το να ακούτε ο ένας τον άλλο καθ’ οδόν, θα οδηγήσει σε επιτυχία! Στις 24 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας αντιτίθεται στον ευέλικτο Άρη από το ζώδιό σας. Ίσως δημιουργηθεί σύγκρουση σε μια φλογερή συζήτηση, που εκτροχιάστηκε προς αμφισβητούμενη κατεύθυνση. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω, πάρτε μια βαθιά ανάσα και λειτουργήστε με διπλωματία και υπομονή. Αυτές οι ενέργειες θα αυξήσουν την παραγωγικότητα!

Ταύρος

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο εγωκεντρικός Ήλιος θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας: Θα απολαύσετε μια ώθηση αυτοπεποίθησης για την καθημερινότητα και τους στόχους για την υγεία σας. Το κλειδί για να αξιοποιήσετε αυτή τη διέλευση, είναι η ισορροπία: Συντονίστε πρακτικές όπως το τρέξιμο ή η υγιεινή διατροφή, με τη φροντίδα σας διανοητικά και συναισθηματικά όπως τα ιαματικά λουτρά ή ο διαλογισμός. Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε και να μοιραστείτε τις ανάγκες σας, με ρομαντικούς ή/και επιχειρηματικούς συνεργάτες. Ένας σαφής και αποτελεσματικός διάλογος, θα βοηθήσει να αποφύγετε τη σύγχυση στην πορεία.

Δίδυμοι

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Απολαύστε ευχάριστο χρόνο χαλάρωσης με φίλους, αγαπημένους και ένα ιδιαίτερο άτομο. Πρέπει να θέσετε τη χαρά και τη χαλάρωσή σας σε προτεραιότητα. Οι νέοι τρόποι για να βάλετε τη φροντίδα του εαυτού σας στο καθημερινό πρόγραμμα, θα λειτουργήσουν δυναμικά και αναζωογονητικά. Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας. Ερευνήστε μια ενδιαφέρουσα νέα προσέγγιση για την υγεία σας, κλείστε ραντεβού με γιατρούς. Συγκεντρώνοντας τώρα όλες τις πληροφορίες, θα βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε προβλήματα που ενδέχεται να εμφανιστούν αργότερα.

Καρκίνος

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα επιζητήσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο για οικιακές απολαύσεις: Ένα όμορφο γεύμα που θα μαγειρέψετε, η κηπουρική… Ίσως τελειοποιήσετε τη διακόσμηση των χώρων σας, ώστε να ενισχυθεί η αίσθηση ηρεμίας και να προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο. Οι παραδόσεις με τους αγαπημένους σας, θα ζεστάνει την καρδιά σας και θα δώσει απαράμιλλη συναισθηματική ικανοποίηση! Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και της έκφρασης. Συζητήστε τις δημιουργικές προσπάθειές σας και κάντε ανάλαφρα, χαρούμενα σχέδια με το άλλο σας μισό ή τους φίλους. Αυτό το διάστημα ευνοείται η ειλικρινής ερωτική επικοινωνία… Αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι ξεχωριστό και με καλλιτεχνικό τρόπο, κάντε το! svg%3E

Λέων

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Απολαύστε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης για τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά σας σχέδια. Το να είστε αποφασιστικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας, είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας. Αλλά τώρα θα είστε πιο επικεντρωμένοι στον τρόπο που προσεγγίζετε τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις σας. Είναι μια εποικοδομητική φάση για να ανταλλάξετε ιδέες με τους συναδέλφους σας. Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής διασχίζει τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Επωφεληθείτε από τις σημαντικές συζητήσεις με τους αγαπημένους σας: Η οργάνωση θα κάνει πιο εύκολη την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για τις επόμενες εβδομάδες!

Παρθένος

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο εγωκεντρικός Ήλιος θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Τώρα πρέπει να ακολουθήσετε επαγγελματικές ευκαιρίες, που αντικατοπτρίζουν τις αξίες και τα όνειρά σας. Αν προβληθείτε με διπλωματικό αλλά δυναμικό τρόπο αυτή την περίοδο, απολαύσετε περισσότερα οικονομικά οφέλη! Από τις 27 Σεπτεμβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Μιλήστε και κάντε σχέδια με φίλους, αγαπημένους, συναδέλφους και ανωτέρους. Αν η πνευματική ένταση σας πιέσει, φροντίστε να θέσετε χρονικά όρια και να δώσετε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σας. Είναι τόσο απλό, όσο το να τεντωθείτε για πέντε λεπτά ή να κάνετε λίγο διαλογισμό πριν τον ύπνο.

Ζυγός

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης θα διασχίζει το ζώδιό σας! Θα έχετε περισσότερη άνεση και επιθυμία να υλοποιήσετε τα μακροπρόθεσμα όνειρά σας. Αυτή είναι η δική σας εποχή, αγαπητοί Ζυγοί: Επιβάλλεται να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να λάμψετε. Προσεγγίστε ισχυρά άτομα ή σημαντικούς πελάτες για τη δουλειά σας. Το έχετε! Από τις 27 Σεπτεμβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα μεταβεί στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Αξιοποιήστε τη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους σας. Φροντίστε να βάλετε σε σειρά τα θέματα που αφορούν καθημερινές επενδύσεις και εισόδημα. Στη συνέχεια μην διστάσετε να μοιραστείτε τα πιο τολμηρά όνειρά σας με συναδέλφους και ανωτέρους. Ένας συνδυασμός σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και ενθουσιασμού, θα είναι νικηφόρος και θα πουλήσει ό,τι θελήσετε!

Σκορπιός

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Είναι μια γλυκιά στιγμή για να ονειρευτείτε και να νιώσετε πιο παραγωγικοί. Αυτό που σκέφτεστε και συλλογίζεστε, μπορεί να αποτελέσει οδικό χάρτη για την επίτευξη σημαντικών στόχων στην πορεία. Από τις 27 Σεπτεμβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα διασχίζει το ζώδιό σας. Θα έχετε το πράσινο φως για να βάλετε λέξεις σε ό,τι έχετε στην καρδιά σας, με πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια σε μια σχέση: Εκφράστε όσα κουβαλάτε ως συναισθηματικά τραύματα ή φαντασιώσεις με τον σύντροφό σας, πείτε σε ανωτέρους τις φιλοδοξίες που έχετε μέσα σας. Όσο πιο ξεκάθαρη είναι η επικοινωνία σας τώρα, τόσο πιο ομαλή θα είναι η πορεία σας τις επόμενες εβδομάδες. svg%3E

Τοξότης

Στις 22 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με την κοινωνική Αφροδίτη από τον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Η θετική ενέργεια και η ευαισθησία θα σας στρέψει σε μια διαφωτιστική εμπειρία. Αν μοιραστείτε τις ανάγκες σας με ένα σημαντικό πρόσωπο ή αγαπημένο άτομο, θα δημιουργήσετε το καλύτερο σχέδιο δράσης! Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Γενικά, νιώθετε έλξη για τις πνευματικές αναζητήσεις. Τώρα θα είστε πιο ενθουσιώδεις να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας μέσω της ψυχολογίας, του διαλογισμού ή μεταφυσικών πρακτικών. Η ενασχόληση τώρα και συλλογή όσων περισσότερων πληροφοριών και υποστήριξης μπορείτε, θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις παλιές πληγές που μπορεί να αναδυθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Αιγόκερως

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο εγωκεντρικός Ήλιος θα διασχίζει τον 12ο οίκο σας τη καριέρας. Η βελτίωση των ικανοτήτων και της αυτοπεποίθησής σας στη δουλειά, είναι σύνηθες… Και τώρα θα απολαύσετε μια επιπλέον ώθηση εμπιστοσύνης σε επαγγελματικά θέματα. Μια ισορροπημένη, διπλωματική, καλλιτεχνική άποψη θα έρθει στο τραπέζι. Και μπορεί να είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος τρόπος, για να έλξετε ανωτέρους και να λάβετε την αναγνώρισή τους… Ίσως να βρεθείτε με περισσότερα καθήκοντα και ευκαιρίες! Από τις 27 Σεπτεμβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσής. Μέσα από τη συνεργασία με φίλους, γείτονες ή συναδέλφους σε προσπάθειες που αγαπάτε, θα λάβετε πνευματική διέγερση και συναισθηματική ικανοποίηση. Η δημιουργία χώρου για να λάμψουν οι δυνατότητες του καθενός, φέρνει την επιτυχία στην ομάδα!

Υδροχόος

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Παραμερίστε τη ρουτίνα, ακονίστε τις δεξιότητές σας και διευρύνετε τους ορίζοντές σας: Έτσι θα αισθανθείτε ακόμη πιο ελκυστικοί. Ίσως προγραμματίσετε ένα σύντομο ταξίδι ή στραφείτε στο διαδίκτυο για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Πάντως θα ανανεωθείτε αν δώσετε προτεραιότητα στην πνευματική σας ανάπτυξη! Από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 13 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας: Σας ανοίγει τον δρόμο για να προτείνετε ή να υλοποιήσετε ιδέες, που θα προωθήσουν τους επαγγελματικούς σας στόχους. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να υπογράψετε σαφείς και μακροπρόθεσμες συμφωνίες τώρα… Έτσι θα προλάβετε τυχόν παρανοήσεις για τις επόμενες εβδομάδες!

Ιχθύες

Στις 24 Σεπτεμβρίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής είναι στον 8ο οίκο σας των δεσμών και των κοινών πόρων. Από εκεί αντιτίθεται στον ευέλικτο Άρη από τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα πρέπει να συγκρατείτε τα λόγια σας, τουλάχιστον να βρείτε πιο διπλωματικές επικοινωνιακές προσεγγίσεις! Τώρα τα θέματα χρημάτων – ειδικά αν εμπλέκονται σύντροφοι, μπορεί να καταλήξουν σε μια τεταμένη σύγκρουση. Αλλά αν χρησιμοποιήσετε έναν πιο απαλό και γαλήνιο τόνο, μπορείτε να διατηρήσετε την ηρεμία. Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει τον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης. Τώρα να ερευνήσετε ενδιαφέροντες τρόπους για να ακονίσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Αυτές θα οδηγήσουν τελικά στη βελτίωση της καριέρας σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments