Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [19/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [19/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [19/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [19/09/20].

Κριός

Τα επίπεδα της ενέργειάς σου, θα υπαγορεύσουν τα παθιασμένα σχέδια που ακολουθείς τώρα. Είναι πιθανό να εγκλωβιστείς σε άλλους τομείς της ζωής σου, ώστε οι γλυκές ανταλλαγές με τον αγαπημένο σου, να γίνουν προβληματικές. Αν δεν μπορείς λόγω υποχρεώσεων, να είσαι όσο καλύτερη μπορείς απέναντι στον εραστή σου, τότε η παθιασμένη σου δραστηριότητα σε αυτούς τους τομείς, θα εξασθενίσει.

Ταύρος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να δημιουργήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση προσδοκίας σε μια ερωτική σχέση. Αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο ελέγχεις την ανυπομονησία σου και το αν αποδέχεσαι πως κάθε παθιασμένη πρόοδος, πρέπει να γίνεται αργά. Μια σοβαρή διαταραχή της ισορροπίας θα εμποδίσει το σέξι δυναμικό που προσφέρεται τώρα. Ό, τι προσπαθείς να εφαρμόσεις, κάνε το αργά και λογικά.

Δίδυμοι

Αν θέλεις να κάνεις μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου, δε θα χρειαστεί να προσπαθήσεις σκληρά για να την ενθαρρύνεις. Η πνευματική διέγερση που θα προέλθει από αυτή, θα είναι μια χαρά. Αν όμως προσπαθήσεις με επιμονή να αποδείξεις τις απόψεις σου, τότε θα φτάσετε πολύ σύντομα σε αντιπαράθεση. Αν διατηρήσεις τη ηρεμία σου μπορείς να συμβάλλεις στην ανάπτυξη της σχέσης σου. Μπορείς να μιλάς με πάθος για τις ιδέες σου…. αλλά μην ξεχνάς πως το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι εκείνο που οι δύο πλευρές αισθάνονται ότι έχουν κερδίσει.

Καρκίνος

Φαίνεται πως πρέπει κάτι να μάθετε με το ταίρι σου. Ίσως είναι απαραίτητο να αναλάβεις τα ηνία και να υποκινήσεις μία συζήτηση μαζί του…και πιθανόν να μην έχεις κανένα πρόβλημα να την κάνεις. Αν υπάρχουν πληροφορίες που επιθυμείς να μοιραστείς μαζί του ή να αποκτήσει εκείνος κάποιες γνώσεις, από δικές σου εμπειρίες τότε πρόσφερε τις γνώσεις σου γενναιόδωρα. Αυτό που επιδιώκετε να μάθετε μαζί, γράφει τη λέξη «μακροπρόθεσμα». svg%3E

Λέων

Αν περιμένει υπομονετικά στα παρασκήνια μια λεπτή συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε φρόντισε να περιορίσεις την όποια επικοινωνιακή ένταση προκύψει. Ίσως είναι απαραίτητο να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου για να εκφράσεις την άποψή σου και να διαβεβαιώσεις αυτόν που αγαπάς, για κάτι που τον αφορά. Με προσεκτική προσέγγιση, εσύ και το ταίρι σου, μπορεί να φτάσετε στην άλλη πλευρά μιας σύνθετης συζήτησης. Δε θα σ’ αυτόν που αγαπάς, αυτό που θέλει να ακούσει….αλλά θα υποστηρίξεις αυτά που λες με αποφασιστικότητα, κι αυτό πιθανότατα θα είναι σαφές.

Παρθένος

Ξέρεις πως έχεις πολλές φιλόδοξες ιδέες. Θα είναι όμως απαραίτητο τώρα, να του επιτρέψεις να ρίξει μια σύντομη ματιά σ’ αυτές. Μη φοβηθείς πως ο αγαπημένος σου θελήσει να διαταράξει τα τυχόν προσεκτικά σχεδιασμένα σχέδια που έχεις θέσει σε εφαρμογή. Αν αγωνίζεσαι να σημειώσεις κάποια πρόοδο μόνη σου, τότε αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δεις τι μπορούν να πετύχουν δύο άτομα που συνεργάζονται για τον ίδιο σκοπό. Η αποδοχή βοήθειας, όπου τη χρειάζεσαι, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας.

Ζυγός

Αν η καρδιά σου λαχταρά νέες εμπειρίες, τότε μην τις αφήσεις να γίνουν φευγαλέες ιδιοτροπίες που σε εμπνέουν το ένα λεπτό και τις ξεχνάς το επόμενο. Οφείλεις στον εαυτό σου να καταβάλλεις προσπάθεια για να ικανοποιήσεις τις δημιουργίες του μυαλού σου. Ξέρεις πως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε ιδέα σου. Όμως μη σε εμποδίσει αυτό από το να πιέσεις τα όρια για να δεις τι μπορείς να συμβεί τουλάχιστον με ένα όραμα που σε εμπνέει και σε ενθουσιάζει.

Σκορπιός

Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να σου προσφέρει ένα κύμα σιγουριάς και άνεσης, αν είσαι πρόθυμη να συνδεθείς μ’ αυτό. Αν είσαι ελεύθερη και παλεύεις με περίπλοκες σκέψεις και συναισθήματα τότε θα δεχτείς συμβουλές και υποστήριξη, από μια απροσδόκητη πηγή. Αν είσαι σε σχέση, τότε ανεξάρτητα από το πόσο καιρό γνωρίζεις το σύντροφό σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. svg%3E

Τοξότης

Μπορείς να προσφέρεις πολύ περισσότερα από μερικά κοινότυπα λόγια τώρα. Στην πραγματικότητα, οι ρομαντικές σου εκφράσεις μπορούν να ξεπεράσουν την καρδιά του εραστή σου και να αγγίξουν μια έντονα παθιασμένη περιοχή. Ωστόσο, αν επιλέξεις να μοιραστείς ό, τι υπάρχει στο μυαλό ή στην καρδιά σου σίγουρα θα νιώσεις απελευθερωμένη που το έκανες όσο πιο ειλικρινά μπορούσες. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε αρκετά έτοιμη για εξομολογήσεις, μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Αιγόκερως

Κάτι στα ερωτικά σου μπορεί να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αλλά μην το απορρίψεις θεωρώντας πως είναι ασήμαντο. Όμως, η εξέλιξη της σχέσης σου θα απαιτήσει μια πολύ ανοιχτή συζήτηση για το τι θέλει ο καθένας σας να επιτύχει ή να βιώσει και γιατί. Έχεις την ευκαιρία να ανοιχτείς απέναντι στο ταίρι σου, όπως κι αυτός απέναντί σου. Αυτό θα είναι και το βασικό συστατικό της εμπιστοσύνης, στα θεμέλια που έχουν μπει σε εφαρμογή για τη σταθερότητα του δεσμού σας.

Υδροχόος

Έχεις εντοπίσει τις δυνατότητες και τις ανταμοιβές που προσφέρονται τώρα στα ερωτικά σου. Αλλά μια νέα και πιο δημιουργική κατεύθυνση ίσως χρειαστεί να εξεταστεί. Μπορεί ο τρόπος που εφαρμόζετε για την εξέλιξη της σχέσης σας, να ενισχύει περισσότερο το δεσμό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ για να βρεις κάποιον που διαθέτει τη φιλοδοξία και την τόλμη που χρειάζεσαι σε μια ερωτική σχέση.

Ιχθύες

Αν αντιμετωπίζεις κάποια θέματα με τον εραστή σου, τότε η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας σας, μπορούν να βοηθήσουν. Ανεξάρτητα όμως από την κατάσταση της σχέσης σου, πρέπει να κοιτάξεις λίγο προς τα πίσω και να συμβιβαστείς με οτιδήποτε άλυτο που μπορείς να αξιοποιήσεις τώρα με τις παθιασμένες δυνατότητες που προσφέρονται. Δοκίμασε να αφήσεις πίσω σου συναισθηματικές αποσκευές του παρελθόντος και δες πόσο απελευθερωτικό είναι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments