Αθλητισμός

Παϊτίμ Κασάμι: Περιμένει τον Ολυμπιακό

Παϊτίμ Κασάμι: Περιμένει τον Ολυμπιακό
Παϊτίμ Κασάμι: Ο διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τρενάρει το θέμα να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Φαίνεται πως ο Παϊτίμ Κασάμι θα αποτελέσει «ρεζέρβα» για τα χαφ, ειδικά αν φύγει ο Καμαρά, με την Ελβετία να επιμένει πως θα συμβεί αυτό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», οι Ελβετοί υποστηρίζουν φανερά ότι ο διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τρενάρει το θέμα να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, επειδή «ψήνεται» για τον Ολυμπιακό και περιμένει να δει τι θα γίνει. Θυμίζουμε πως ο Παϊτίμ Κασάμι βρέθηκε από πολύ μικρή ηλικία στην Ελβετία και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Βιντετούρ, όπου εντάχθηκε το 2003. Στην ελβετική ομάδα παρέμεινε για τρία χρόνια, καθώς το 2006, σε ηλικία 14 ετών, μεταπήδησε στις ακαδημίες της Γκρασχόπερς.

Το «who is who» του Παϊτίμ Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι, γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1992 στη Ζυρίχη της Ελβετίας από αλβανική οικογένεια, με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία, είναι διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως μέσος στη ΦΚ Σιόν. Το 2008 εντοπίστηκε από τους σκάουτερ της αγγλικής Λίβερπουλ, η οποία τον απέκτησε δανεικό και τον ενέταξε στην ομάδα νέων της. Όμως, ο Κασάμι δεν κατάφερε να διακριθεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Γκρασχόπερς έξι μήνες μετά την έναρξη του δανεισμού του.

Στις 2 Φεβρουαρίου του 2009, και ενώ ο Κασάμι διένυε το 16ο έτος της ηλικίας του, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ιταλική Λάτσιο, στην οποία υπολογιζόταν κυρίως για την ομάδα νέων. Έναν χρόνο αργότερα, ο Κασάμι άφησε την Ιταλία και επέστρεψε στην Ελβετία υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μπελλιντσόνα. Το επίσημο ντεμπούτο του στο Ελβετικό πρωτάθλημα το πραγματοποίησε το Μάρτιο του 2010, σε αγώνα με αντίπαλο τη Γκρασχόπερς, ομάδα από τις ακαδημίες της οποίας είχε περάσει κατά το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μπελλιντσόνα ηττήθηκε από την Γκρασχόπερς με 0-2, με τον Κασάμι να αγωνίζεται ως βασικός για ολόκληρο το 90λεπτο. Από εκείνο το ματς και μέχρι το τέλος του ελβετικού πρωταθλήματος, ο Κασάμι αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της Μπελιντσόνα, ενώ στα περισσότερα από αυτά είχε ξεκινήσει ως βασικός. Συνολικά, πραγματοποίησε 10 εμφανίσεις, ενώ κατάφερε να πετύχει και δύο γκολ. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Κασάμι με τη Μπελλιντσόνα κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του ελβετικού πρωταθλήματος της περιόδου 2009 – 2010, προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων της Ελβετίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments