Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δημοσίευμα θέλει να ξεκινά συνεργασία με τη Βαγιαδολίδ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δημοσίευμα θέλει να ξεκινά συνεργασία με τη Βαγιαδολίδ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μάλιστα, στο ισπανικό δημοσίευμα γίνεται ειδική μνεία στην παρουσία του Τσάβι Ρόκα στο «τριφύλλι».

«Στενή συνεργασία» με τη Βαγιαδολίδ για αποκτήσεις και παραχωρήσεις παικτών φαίνεται πως θα έχει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα.

«Από τότε που ο Ανουάρ έφτασε στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη χρονιά, η ελληνική ομάδα έχει στρέψει το βλέμμα της προς τη Βαγιαδολίδ και μάλιστα ρώτησε για πολλούς παίκτες το καλοκαίρι. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου κινήθηκαν για τους Ανουάρ, Κίκο Πέρεζ και Ελ Χασέν, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν», αναφέρεται στο εν λόγω ισπανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ στην Ισπανία από την ιστοσελίδα «pucelafichajes», γίνεται λόγος για δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και τη Βαγιαδολίδ με… μεταγραφικό φόντο. Μάλιστα, το ρεπορτάζ της καστιγιάνικης ομάδας χαρακτηρίζει «τελειωμένη» την υπόθεση Αντονίτο. «Αυτή τη χρονική στιγμή, υπάρχουν δύο παίκτες, για τους οποίους διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο και Αγουάδο. Η μεταγραφή του δεξιού μπακ φαίνεται να έχει κλείσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, εκτός αν κάτι πάει πολύ στραβά. Ο Αντονίτο θα έρθει χωρίς κάποιο κόστος».

Επίσης, στο επίμαχο ρεπορτάζ γίνεται ειδική μνεία στην παρουσία του Τσάβι Ρόκα στο «τριφύλλι» και καταγράφονται οι εξελίξεις αναφορικά με τον ερχομό του Αντονίτο στην Ελλάδα αλλά και το… παρελθόν της εν λόγω συνεργασίας, μέσω της παρουσίας του Ανουάρ Τουχαμί στον Παναθηναϊκό! «Η περίπτωση του αμυντικού χαφ είναι πιο πολύπλοκη, καθώς ο Αγουάδο έχει πρόταση από τη Φουενλαμπράδα. Οι πολύ καλές σχέσεις του Τσάβι Ρόκα με τους Γκόμεζ και Σέρτζιο μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες ανταλλαγές τα επόμενα χρόνια. Η Βαγιαδολίδ επίσης θα έχει το προβάδισμα σε περίπτωση που θέλει να κάνει δικό της κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού στο μέλλον», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments