Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [20/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [20/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [20/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [20/09/20].

Κριός

Σήμερα μπορείτε να πειραματιστείτε όσο θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, να βάψετε τα μαλλιά σας, να αλλάξετε στυλ στα ρούχα σας, ακόμη και να κάνετε τατουάζ. Η κατάληξη θα είναι να προσελκύσετε κάποιο εντελώς διαφορετικό άτομο στην ζωή σας.

Ταύρος 

Το πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία να αναδημιουργήσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε την εμφάνισή σας, απλά μερικές από τις πιο παγιωμένες θέσεις σας. Θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι θα ανταποκρίνονται με διαφορετικό τρόπο και αυτό αυξάνει τις δυνατότητές σας στον ερωτικό τομέα.

Δίδυμοι

Η μέρα φέρνει μαζί την ευκαιρία να αγοράσετε στο ταίρι σας κάτι εξαιρετικά μοναδικό και πρωτότυπο. Δεν θα χρειαστεί να περάσετε όλη την ημέρα ψάχνοντας. Θα το βρείτε σχεδόν αμέσως. Θα μείνει άφωνο και μετά δεν θα μπορεί να σας αρνηθεί τίποτα.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να συμπεριφερθείτε όσο περίεργα θέλετε. Θα γνωρίσετε κάποιον εξίσου ξεχωριστό. Η εκκολαπτόμενη σχέση σας μπορεί να μην ακολουθήσει τη συνηθισμένη πορεία των ζευγαριών… Αλλά θα είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για τους δυο σας. svg%3E

Λέων 

Η σημερινή θα είναι μια αξέχαστη μέρα για εσάς. Θα εκπλαγείτε όταν κάποιος φίλος σας αποκαλύψει τα ρομαντικά του συναισθήματα. Δεν είχατε υποψιαστεί τίποτε όλο αυτό τον καιρό. Μόλις ξεπεράσετε το πρώτο σοκ, ίσως του προτείνετε να βγείτε για δείπνο απόψε.

Παρθένος

Η σημερινή ενέργεια είναι κάπως αλλοπρόσαλλη. Τη μια στιγμή μπορεί να είστε κολλημένοι στο ταίρι σας και το επόμενο λεπτό να θέλετε να μείνετε μόνοι. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ασταθής. Δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά, μόνο να εξηγήσετε πώς αισθάνεστε και να ζητήσετε κατανόηση από τον/την σύντροφό σας.

Ζυγός 

Η μέρα κρύβει κάποιες εκπλήξεις για εσάς. Σε ερωτικό επίπεδο, μπορεί να βρεθείτε με μια παλιά σχέση σε ένα εντελώς απρόσμενο μέρος. Μόλις συνέλθετε από το σοκ, ανακαλύπτετε ότι το άτομο αυτό πρόκειται να επανέλθει στη ζωή σας για τα καλά.

Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας κρύβει μια έκπληξη για εσάς σήμερα. Δεν θέλει μόνο να προχωρήσει η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, θα κάνετε κάτι καινούργιο και συναρπαστικό μαζί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστείτε. svg%3E

Τοξότης 

Η μέρα φέρνει ένα αίσθημα ενθουσιασμού. Μπορείτε να επωφεληθείτε με το ταίρι σας, κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα. Δοκιμάστε κάτι που να ανεβάζει την αδρεναλίνη σας, όπως ράφτινγκ, πτώση με αλεξίπτωτο ή βόλτα με μηχανή. Αυτή η εμπειρία θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.

Αιγόκερως

Το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεται το χώρο του σήμερα. Ούτως ή άλλως μπορεί να μην θέλετε να είστε κοντά του, καθώς φαίνεται εξαιρετικά ανήσυχο και απρόσιτο. Βγείτε και ασχοληθείτε με δικά σας θέματα. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις και θα του δώσετε τον χρόνο που χρειάζεται.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Ξαφνικά θα συναντηθείτε και θα βρεθείτε να μιλάτε με τις ώρες. Θα ανακαλύψετε ότι μοιράζεστε πολλά κοινά.

Ιχθύες

Έχετε χάσει κάθε ελπίδα ότι θα καταφέρετε να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το ξεχωριστό άτομο. Ξαφνικά και χωρίς να ξέρετε πώς, φίλοι θα σας κανονίσουν μια συνάντηση μαζί του. Μόλις ξεπεράσετε το αρχικό σοκ, φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφήσετε πίσω τις αναστολές σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments