Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [20/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [20/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [20/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [20/09/20].

Κριός

Αν το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου, τότε προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη για να βρεθούν γρήγορα λύσεις. Θα συμπεριφερθείς αλαζονικά, με την πεποίθηση ότι πρόκειται να καλύψετε ένα θέμα που έχει ήδη συζητηθεί πολλές φορές προηγουμένως. Όμως, αν δείξεις υπομονή και είσαι θετική, θα χαρείς τελικά που κάνατε αυτή τη συζήτηση.

Ταύρος 

Ο συγχρονισμός είναι τα πάντα. Και αν πιστεύεις ότι ένας συγκεκριμένος ρομαντικός στόχος αναβιώνει, τότε ίσως να υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο συμβαίνει. Προσπάθησε μόνο να είσαι υπομονετική και μη βιαστείς να κάνεις τολμηρά βήματα. Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουργια πορεία στη σχέση σου. Για αυτό θα πρέπει να χειριστείς το θέμα, με περισσότερη προσοχή.

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα από το πώς το βλέπεις εσύ… στη σχέση σου χρειάζεται περισσότερη εμπιστοσύνη. Αυτή, συνεπάγεται την επιδίωξη ενός ρομαντικού στόχου με αισιοδοξία και τόλμη. Αργά αλλά σίγουρα, η ρομαντική σου πορεία γίνεται πιο ξεκάθαρη. Πίστεψε στο εμπνευσμένο όνειρό σου και στις ευκαιρίες που σου προσφέρει. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς.

Καρκίνος

Απέφυγε να είσαι αμυντική στη σχέση σου, για ν’ αποφύγεις την περιττή προσοχή από το ταίρι σου. Έχεις την ευκαιρία να εκτιμήσεις με ακρίβεια και ειλικρίνεια ό,τι είναι αυτό που θέλεις…. για ν’ ακολουθήσεις το παθιασμένο μονοπάτι, με το ταίρι σου. Αλλά θα χρειαστεί ν’ αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Μπορεί να χρειαστείς το χρόνο σου….αλλά αν είσαι διατεθειμένη να το κάνεις, θα τα καταφέρεις.

svg%3E

Λέων 

Αυτή είναι η στιγμή για να εξαφανίσεις τυχόν συναισθηματικά εμπόδια ή αναστολές και να συνδεθείς με την ελευθερία και την αυθεντικότητα που σου προσφέρονται. Ξέρεις τι χρειάζεται και θέλει η καρδιά σου να πετύχει και ίσως μπεις στον πειρασμό να ρισκάρεις για να πλησιάσεις το παθιασμένο όνειρό σου. Τη συναισθηματική ικανοποίηση που απολαμβάνουν κάποιοι άλλοι, θα μπορέσεις να την απολαύσεις κι εσύ. Απλά πρέπει να πιστέψεις πως κάνεις το σωστό.

Παρθένος

Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες, μπορούν να αμαυρώσουν τη σχέση σου τώρα. Αν όμως υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης για όσα εκτιμάς στο δεσμό σου και τα υποστηρίξεις με αισιοδοξία, τότε θα ξεπεράσεις το πρόβλημα. Κάποιοι τομείς της ζωής σου, χρειάζονται προσοχή και πρέπει να είσαι σε απίστευτη φόρμα. Την ίδια προσοχή, έχει ανάγκη και η ερωτική σου ζωή! Μια θετική στάση ενθαρρύνει τα θετικά βήματα… που θα φέρουν σύντομα θετικά αποτελέσματα. Όλα ξεκινούν, εδώ και τώρα!

Ζυγός 

Η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, μπορεί να σου παρέχουν τα κίνητρα που χρειάζεσαι για να βοηθήσεις κάποιον άλλο τομέα της προσωπικής σου ζωής. Αυτό μπορεί να αφορά τη βελτίωση του εαυτού σου και να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ιδιαίτερης ένωσης. Το ίδιο ισχύει και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν είστε συνεργάτες. Βοηθώντας ο ένας τον άλλον να αισθάνεται καλύτερα μέσα του και να φαίνεται καλύτερα εξωτερικά, θα φέρει απίθανα αποτελέσματα τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα ενισχύσει τις μυστηριώδεις ιδιότητές σου… αλλά θα σε βοηθήσει παράλληλα να είσαι προσγειωμένη κι αυθεντική – για να μην αναφέρω, χαρισματική! Η γνήσια ελκυστική σου παρουσία, λάμπει. Αν είσαι ελεύθερη, τότε να είσαι σίγουρη πως η αυξημένη συναισθηματική σου ένταση είναι σαγηνευτική. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα διαπιστώσεις πως λαμβάνεις περισσότερη προσοχή, για το άτομο που είσαι πραγματικά. Όμως όποια κι αν είναι η ερωτική σου ζωή, αυτό που προβάλλεις ή μεταφέρεις είναι αυθεντικό και ειλικρινές. svg%3E

Τοξότης 

Κάτι που διευρύνει το μυαλό σε θέματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή, προσφέρεται τώρα, αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει μεταφορικά ή φυσικά ταξίδια. Σε ενθαρρύνει να ερευνήσεις τα βάθη της φαντασίας σου, για να μετατρέψεις κάτι πεζό και τετριμμένο… σε κάτι εντυπωσιακό! Τα παθιασμένα αποτελέσματα, θα σου προσφέρουν ένα ερωτικό μάθημα που θα σου είναι ευχάριστο κι όχι άβολο.

Αιγόκερως

Τα ερωτικά σου θέματα, θα αντιμετωπίσουν μια σύγχυση σήμερα αν και συνήθως εμπιστεύεσαι αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου κι όχι η λογική σου. Όμως σήμερα συμβαίνει το αντίστροφο. Πρέπει να λάβεις μια σοβαρή απόφαση κι όσο περισσότερα συναισθήματα εμπλέκονται σ’ αυτή, τόσο πιο δύσκολα θα αποφασίσεις. Σήμερα, θα είναι αναμφίβολα πιο χρήσιμη, περισσότερη λογική κι αυτοπειθαρχία.

Υδροχόος

Παρόλο που πολλά θα μπορούσαν να φαίνονται συμπαθητικά στη ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, θα έχεις μια τάση να σπρώξεις τον εαυτό σου, για να δεις τι άλλο είναι εφικτό. Έχεις άφθονη ενέργεια για να την μεταδώσεις στην ερωτική σου ζωή, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Αν νιώθεις πιο τολμηρή ή αυθόρμητη, τότε ζήτησε αυτό που θέλεις, στο όνομα της αγάπης. Πίστεψε πως οι προσπάθειές σου, θα κάνουν τη διαφορά!

Ιχθύες

Αν αισθάνεσαι πιο δημιουργική αυτή τη στιγμή, τότε το ταίρι σου, θα μπορούσε να σου προσφέρει την ιδανική έμπνευση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να εκφραστείς ή να κάνεις οποιαδήποτε ερωτική δήλωση, με καλλιτεχνικό τρόπο. Απλά μπορείς να αντλήσεις ιδέες, από το ταίρι σου….όπως κι εκείνο από σένα. Αυτό θα οδηγήσει σε μια υπέροχα ανοιχτή έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων και από τις δύο πλευρές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments