Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Πρόβλημα με το αεροπλάνο – Αυτοί είναι οι 20 του Φερέιρα

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Πρόβλημα με το αεροπλάνο – Αυτοί είναι οι 20 του Φερέιρα
ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Πρόβλημα αντιμετώπιζε το αεροπλάνο που θα μετέφερε τον «Δικέφαλο» και έτσι επιστρατεύτηκε άλλο αεροσκάφος.

Το αεροπλάνο που θα μετέφερε τον ΠΑΟΚ στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ για τα play offs του Chmapions League αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα λίγο με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένο στο έδαφος. Θυμίζουμε ότι ήταν πτήση τσάρτερ που θα αναχωρούσε στις 14:00.

Τελικά, η «μαυρόασπρη» αποστολή επιβιβάστηκε σε άλλο αεροσκάφος και ξεκίνησε το ταξίδι της. Την παράσταση μετά την επιβίβαση έκλεψε ο πιλότος, ο οποίος ανέφερε από τα μεγάφωνα: «ΠΑΟΚ είσαι, γι’ αυτό ξεπερνάει και αυτά τα προβλήματα», ζητώντας συγνώμη για την ταλαιπωρία από τα μέλη της αποστολής του «Δικέφαλου». Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, για την αποστολή του Δικεφάλου που περίπου σε δύο ώρες (από τη στιγμή που ξεκίνησε το ταξίδι) θα βρίσκεται στο Κράσνονταρ.

Δείτε την ανάρτηση του ΠΑΟΚ στο Twitter

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα της τελευταίας πρόβας περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδια κατοχής, κάποια τελευταία μαθήματα στο τακτικό κομμάτι και παιχνίδι στο φινάλε. Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την 20άδα των παικτών που ταξίδεψαν στη Ρωσία.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Μούσα Βαγκέ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Μούσα Βαγκέ, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ήρθε σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για το δανεισμό του Σενεγαλέζου μπακ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 22χρονος δεξιός μπακ θα αγωνιστεί τη σεζόν 2020-21 στον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού από τους «μπλαουγκράνα», που θα καλύψουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα του συμβολαίου του.

Η ανάρτηση της Μπαρτσελόνα

«Ο Μουσά Βαγκέ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα στις 13 Απριλίου 2019 σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ουέσκα. Ο Σενεγαλέζος διεθνής έχει αγωνιστεί έξι φορές με την πρώτη ομάδα: τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League.

Στην Ευρώπη έκανε το ντεμπούτο του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και έπειτα αγωνίστηκε και κόντρα στην Ίντερ. Ο Βαγκέ ήταν μέλος της ομάδας της Μπαρτσελόνα που κατέκτησε την La Liga τη σεζόν 2018-19 και πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020 ως δανεικός στην γαλλική Νις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο καταλανικός σύλλογος, παραθέτοντας πολλά στοιχεία για τη μέχρι τώρα παρουσία του Βαγκέ στους «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments