Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια Instagram: Ανακοίνωσε η ίδια τα ευχάριστα νέα με μια φωτογραφία

Ζέτα Μακρυπούλια Instagram: Ανακοίνωσε η ίδια τα ευχάριστα νέα με μια φωτογραφία
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram: Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ετοιμάζει κάτι ακόμα για τη νέα σεζόν.

Μπορεί να απολαμβάνουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια καθημερινά μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά σύντομα θα μπορεί κανείς να τη δει και σε θεατρική παράσταση.

Με μια φωτογραφία της η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1, επιστρέφει στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου στον «Γιούγκερμαν». Γιατί μπορεί να τη βλέπουμε καθημερινά στο μεγάλο κανάλι αλλά στην ίδια φαίνεται πως λείπει πολύ το σανίδι, οπότε επιστρέφει στο θέατρο Πορεία και στην παράσταση που έπαιζε πέρσι στο πλευρό του εμβληματικού Γιάννη Στάνκογλου.

Αν όλα πάνε καλά με τα μέτρα του κορωνοϊού, η πετυχημένη παράσταση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Γιούγκερμαν αλλά δυο διανομές. Ειδικότερα, η παράσταση θα παιχτεί και με τις δύο διανομές που τη στήριξαν τις 2 σεζόν που παίχτηκε. Δηλαδή:

  • 7 έως 11 Οκτωβρίου: Ντάινα: Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργος Μάζης: Γιώργος Σοφλόγης, Κλεό: Αλέξανδρος Βαμβούλος καθώς επίσης και οι: Ειρήνη-Ερωφίλη Κλέπκου, Στεφανία Γώγω, Στέλλα Ζιοπούλου
  • 14 έως 18 Οκτωβρίου: Ντάινα: Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργος Μάζης: Γιάννης Καπελέρης, Κλεό: Πολύδωρος Βογιατζής, καθώς επίσης και οι: Κορίνα Κόκκαλη, Ελένη Χαλαστάνη, Λένα Χατζηγρηγορίου.

Έτσι, η Ζέτα κάνει πρόβες αυτές τις μέρες και μοιράστηκε μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της μια φωτογραφία της ίδιας και του συναδέλφου της, στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία της με τον Γιάννη Στάνκογλου:

Το 2004 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο

Η καλλονή ηθοποιός έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Έναν χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995 – 1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο «Στο παρά 5». Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε». Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση «Μήδεια», η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments