Video

Δανάη Μπάρκα: Πρεμιέρα με χαμόγελα και συγκινήσεις

Δανάη Μπάρκα: Πρεμιέρα με χαμόγελα και συγκινήσεις
Δανάη Μπάρκα: Πρεμιέρα σήμερα για το πρωινό του Mega. Δυναμικά μπαίνει στο χώρο της παρουσίασης η ηθοποιός, πλαισιωμένη από μία δυνατή ομάδα.

Πρεμιέρα σήμερα για τη Δανάη Μπάρκα και το πρωινό του MEGA «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της παρουσίασης με μία δυνατή ομάδα στο πλευρό της. Η πρώτη μέρα ξεκίνησε δυναμικά και από δω και πέρα το MEGA μπαίνει στην «κούρσα του πρωινού» και ποντάρει πολύ στη καινούρια του εκπομπή.

Η πρεμιέρα κύλησε με χαμόγελα, συγκίνηση αλλά και την απαραίτητη δόση χιούμορ. Η Δανάη Μπάρκα από σήμερα και καθημερινά στις 10:00 θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο νέο της «σπίτι» μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Με την πρόθεση η εκπομπή αυτή να μπει στα σπίτια όλου του τηλεοπτικού κοινού, η νεαρή ηθοποιός μπαίνει στον στίβο της τηλεόρασης γεμάτη ενθουσιασμό, αισιοδοξία και βέβαια μεγάλη όρεξη για επικοινωνία με το κοινό.

Στον γαλάζιο καναπέ, μαζί με τη Δανάη Μπάρκα θα κάθονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα, ενώ στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Κάθε πρωί οι δέκτες μας θα γεμίζουν με ζωντάνια, αισιοδοξία και βέβαια έναν αέρα ανανέωσης, αφού η εκπομπή θα μιλήσει στους τηλεθεατές στη γλώσσα του σήμερα, μένοντας μακριά από τα τετριμμένα.

Πρόκειται για μια παραγωγή που φιλοδοξεί να μπει στα σπίτια όλων των τηλεθεατών, ανοίγοντας ένα διαφορετικό παράθυρο στην καθημερινότητα. Είναι ένα στοίχημα του Μεγάλου Καναλιού με το τηλεοπτικό κοινό, αφού την πρωινή του ψυχαγωγία αναλαμβάνει μια ομάδα με νέα πρόσωπα όπως η Δανάη Μπάρκα αλλά κι άλλα πιο έμπειρα στον στίβο της τηλεόρασης.

Την Δανάη Μπάρκα περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας εκπομπής του MEGA. Αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι και συγγενείς της ευχήθηκαν μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα, με την ίδια την Δανάη Μπάρκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η Δανάη Μπάρκα είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και το καθημερινό ραντεβού που θα δίνει με τους τηλεθεατές.

Όπως δήλωσε, μιλώντας με την Κατερίνα Παναγοπούλου, είναι ενθουσιασμένη και χαρούμενη για το νέο ξεκίνημα, αλλά και αγχωμένη, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα κάνει ζωντανή εκπομπή. «Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω επάνω μου ένα ρόλο που θα πρέπει να τον φέρω εις πέρας» σημείωσε η Δανάη Μπάρκα και μίλησε για τον πρώτο καλεσμένο της εκπομπής της. «Θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς, είναι το ποδαρικό μας. Θέλαμε πάρα πολύ να συμβεί και μας έκανε το δώρο και την έκπληξη να έρθει».

«Θα φωτίσουμε τις ωραίες πλευρές της ζωής»

«Αυτό που προσπαθούμε εμείς να περάσουμε στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή είναι μέσα σε όλο αυτό που και εμείς επηρεαζόμαστε, να είμαστε μια ωραία παρέα, παραμένοντας αισιόδοξοι και να φωτίσουμε τις ωραίες πλευρές της ζωής» πρόσθεσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments