Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [21/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [21/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [21/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [21/09/20].

Κριός

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας για το κοινό σας μέλλον. Ίσως εσείς αισθάνεστε πιο αφοσιωμένοι στην σχέση σας. Μπορεί να έχει κάποιες επιφυλάξεις που κρατάει για τον εαυτό του. Ενθαρρύνετέ το να μιλήσει, ώστε να πάρετε μαζί την σωστή απόφαση.

Ταύρος 

Η μέρα σας βρίσκει να ψάχνετε τρόπους για να χωρίσετε από τον/την σύντροφό σας. Πριν ξεκινήσετε να γράφετε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα και να το αφήσετε στο μαξιλάρι του/της, σκεφτείτε ότι μπορεί να μην αποκλειστικά δικό του/της το λάθος. Στο πίσω μέρος του μυαλού σας μπορεί να αισθάνεστε ένοχοι για κάτι που έχει σχέση με εσάς και για αυτό ψάχνετε τρόπο να αποδράσετε. Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση.

Δίδυμοι

Μπορεί η νέα σας σχέση να μην έχει γνωριμίες υψηλού επιπέδου ή αξιόλογους φίλους. Τι σκοπεύετε να κάνετε για αυτό; Ενδεχομένως να θέλετε να φύγετε αλλά μην βιάζεστε. Μπορεί να έχει μερικές εξαιρετικές ιδιότητες που δεν έχετε προσέξει μέχρι τώρα. Δώστε μια ευκαιρία.

Καρκίνος

Αισθάνεστε στριμωγμένοι σε μια κατάσταση, που σας προκαλεί ανησυχία και δεν ξέρετε πώς να ξεφύγετε. Αν τα τελευταία γεγονότα δοκιμάζουν την σχέση με το ταίρι σας, ίσως ήρθε η ώρα να πάτε κάπου ξεχωριστά και ρομαντικά. Αυτό μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος ανάμεσά σας και να σας φέρει και πάλι κοντά. svg%3E

Λέων 

Εάν αισθάνεστε αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά από τον/την αγαπημένο/η σας, μην το παίρνετε κατάκαρδα. Θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε τους εαυτούς σας ελεύθερους. Και στη συνέχεια να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχετε ανακτήσει το ερωτικό συναίσθημα.

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό έχει προκύψει μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση στην σχέση σας. Το πώς θα την διαχειριστείτε, εξαρτάται από το εάν νιώθετε σίγουροι ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν φόβους και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μαζί με το ταίρι σας. Εάν αισθάνεστε ότι μπορείτε, ξεκινήστε σήμερα όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

Ζυγός 

Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο κτητικοί και προσκολλημένοι στον/στην σύντροφό σας. Δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να συζητήσετε τους λόγους που αισθάνεστε έτσι. Εάν προσπαθήσετε να το αγνοήσετε, θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε την τάση να κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας για οτιδήποτε πάει στραβά στη σχέση. Δεν είναι η καλύτερη τακτική, παρόλο που φαίνεται η πιο εύκολη. Μπορείτε να μιλήσετε για ό,τι πηγαίνει λάθος και να συνεργαστείτε για να το λύσετε. Η ευθύνη βαραίνει και τους δύο.

 svg%3E

Τοξότης 

Ίσως νιώθετε κάπως άκεφοι σήμερα. Και μόλις το ταίρι σας ρωτήσει τι έχετε με τον πιο γλυκό τρόπο, στραβομουτσουνιάζετε. Μήπως να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε ως ενήλικες, να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί; Σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Αιγόκερως

Κατηγορείτε άδικα το ταίρι σας ότι δεν σας εκτιμά όσο θα θέλατε… Ότι ξέχασε να πάρει γάλα με χαμηλά λιπαρά από το σούπερ μάρκετ. Όποιος και αν είναι ο λόγος, σταματήστε. Αναλογιστείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης για την δυσαρέσκειά σας.

Υδροχόος

Μπορείτε να περάσετε μια υπέροχη μέρα, αρκεί να σταματήσετε να βρίσκετε ελαττώματα και να κριτικάρετε το ταίρι σας. Και οι δύο αισθάνεστε συναισθηματικά απομακρυσμένοι. Αλλά η στάση σας δεν θα το βοηθήσει να δει τα λάθη του. Ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε κι εσείς λάθος. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να μην έχετε τα καλύτερα συναισθήματα για τον/την αγαπημένο/η σας. Αλλά πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή, για να χάνετε χρόνο ανησυχώντας για μικροπράγματα. Δείτε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments