Αθλητισμός

Ζαμπά ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για τον Βραζιλιάνο

Ζαμπά ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για τον Βραζιλιάνο
Ζαμπά ΠΑΟΚ: Φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος διεθνής ψάχνει διέξοδο για να φύγει από την Τούμπα.

Συνάντηση με τον Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε τις προηγούμενες ημέρες ο Λέο Ζαμπά με σκοπό να επαναπροσδιορίσει τη θέση του στην ομάδα και να συζητήσει τα όποια θέματα έχουν τυχόν προκύψει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέμα που έχει προκληθεί και αφορά τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, είναι μάλλον σοβαρό με τον παίκτη να ψάχνει διέξοδο για να φύγει από την Τούμπα, καθώς βλέπει ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Γνωρίζοντας ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν πρόκειται να συναινέσει εύκολα σε ενδεχόμενο μεταγραφής του, χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά και με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να πάρει οπωσδήποτε παιχνίδια στα πόδια του για να ανακάμψει από τον τραυματισμό του, η πλευρά του Λέο Ζαμπά φέρνει προτάσεις για δανεισμό του. Έτσι, ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Λέο Ζαμπά, φαίνεται να επιδιώκει τον δανεισμό του στη Φλουμινένσε καθώς βλέπει πως δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο όντως έχει εκδηλωθεί από τη συγκεκριμένη ομάδα που θέλει να βοηθήσει στον επαναπατρισμό του. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρόταση που έκαναν οι συμπατριώτες για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή δεν δείχνουν διάθεση να καλύψουν σημαντικό μέρος του συμβολαίου του. Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι η Φλουμινένσε προτίθεται να καλύψει μόλις το είκοσι με τριάντα τοις εκατό από τις ετήσιες αποδοχές  του Λέο Ζαμπά κάτι που στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι είναι πολύ μικρό ποσοστό.

Οι λόγοι που θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ

Και μπορεί ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ που ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του αλλά και την περιπέτεια υγείας που του προκάλεσε μια λοίμωξη, να επέστρεψε στις προπονήσεις στη διάρκεια της βασικής προετοιμασίας του καλοκαιριού και να αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά, αλλά όταν ξεκίνησαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικέφαλου του Βορρά», δεν ήταν στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Το αποκορύφωμα ήταν η αφαίρεση του ονόματος του από τη λίστα που δήλωσε η ελληνική ομάδα στην UEFA για τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ προκειμένου να προστεθούν σε αυτήν Τσόλακ και Βαγκέ με τον ΠΑΟΚ όμως, να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις καθώς δεσμεύει τον Ζαμπά μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αν και η επιθυμία του παίκτη να βρει ομάδα που θα του δώσει παιχνίδια, παίζει σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments