Αθλητισμός

Μιχόγιεβιτς ΠΑΟΚ: Έκλεισε το ντιλ με την Γκεζτέπε

Μιχόγιεβιτς ΠΑΟΚ: Έκλεισε το ντιλ με την Γκεζτέπε
Μιχόγιεβιτς ΠΑΟΚ: Δυνατό ντιλ για την Τούμπα αλλά και για τον Βόσνιο αμυντικό, που θα αγωνίζεται στην τουρκική Γκεζτέπε.

Τα βρήκε ο ΠΑΟΚ με την Γκεζτέπε για την παραχώρηση του Μάρκο Μιχογιεβιτς, που θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του στην Τουρκία. Αυτό που απομένει είναι τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το ντιλ που είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ και για τον Βόσνιο αμυντικό.

Ο νεαρός Μάρκο Μιχόγιεβιτς που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Γερμανία με τη φανέλα της Άουε, ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δεδομένου ότι ο 24χρονος ήταν εκτός πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα και το συμβόλαιο του τελειώνει τον Δεκέμβριο, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε ένα πολύ καλό deal, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr θα εισπράξει 500 χιλιάδες ευρώ ενώ έβαλε και ένα 15% ως ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Σε άλλα νέα της ομάδας, φαίνεται πως και ο Άντερσον Εσίτι αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, που ψάχνει για αντικαταστάτη.  Ο Άντερσον Εσίτι είναι Νιγηριανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος για τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, είναι φανερό πως υπάρχουν «σύννεφα» στη συνεργασία τους και σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY, καλό είναι να μην λογίζουμε ως παίκτη του ΠΑΟΚ τον Εσίτι, την ώρα που η παραχώρηση του Νιγηριανού είναι ανοιχτή. Το μόνο ζήτημα είναι ο Όλαφ Ρέμπε δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του. Η ουσία, πάντως, είναι ότι ο Γερμανός ψάχνει με επιθυμία του Φερέιρα αν κι ο Όλσον είναι δική του επιλογή. svg%3E

Ο Εσίτι έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Bobbies United. Το 2012 έκανε το ταξίδι στην Ευρώπη για να ενταχθεί στη Λεϊσόες. Μετά από λίγους αγώνες με τη δεύτερη ομάδα, ο Νιγηριανός μέσος προήχθη στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και έπαιξε σε 45 αγώνες. Η συνολική του απόδοση κέντρισε το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μάριο Μπράνκο, του τότε προπονητή της Εστορίλ και έτσι τον υπέγραψαν για την ομάδα.

Έμεινε εκεί για δύο σεζόν, όπου έκανε 57 εμφανίσεις. Ο ίδιος καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους μεσαίους στο πρωτάθλημα και προσέλκυσε το ενδιαφέρον από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Τελικά υπέγραψε με τη Γάνδη, όπου συνολικά είχε 95 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 25 Ιουλίου 2019, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την άφιξη του Εσίτι, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Οι επερχόμενοι Πρωταθλητές Ελλάδας πλήρωσαν στη Γάνδη 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν. Επίσης, ο Εσίτι είναι με την Εθνική Νιγηρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments