Lifestyle

Η πρώην Μις Αλβανία πήρε τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της

Η πρώην Μις Αλβανία πήρε τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της
Χριστιάννα Σκούρα: Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο GNTM, ανέλαβε την εκπομπή που μέχρι πέρυσι παρουσίαζε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η πρώην Μις Αλβανία Χριστιάννα Σκούρα, που συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, από τη φετινή σεζόν, είναι στο «τιμόνι» της εκπομπής που παρουσίαζε τόσο καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου, προτού «μετακομίσει» στον ΣΚΑΙ και την Αθήνα.

Αποχωρώντας από την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» στο Κρήτη TV, η Ιωάννα Μαλέσκου άφησε ένα τηλεοπτικό κενό στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού που είχε απογειωθεί με την ξανθιά παρουσιάστρια αλλά ανέλαβε να καλύψει το όμορφο μοντέλο το οποίο έχει μπροστά του μια απαιτητική χρονιά.

Είχε συμμετάσχει στο GNTM

Και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι του καναλιού δεν χρειάστηκαν να ψάξουν πολύ για να βρουν την αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου καθώς την είχαν έτοιμη πριν καν αποχωρήσει αφού είχε ήδη ενταχθεί από την περσινή σεζόν στο δυναμικό του κρητικού καναλιού και είχε αναλάβει την παρουσίαση του «FashiON», μιας εκπομπής γύρω από τη μόδα, η οποία είχε σκοπό σε κάθε επεισόδιο να κάνει ένα make over σε κάποιον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.

Να θυμίσουμε πως η Χριστιάννα Σκούρα είχε συμμετάσχει και στο πρώτο GNTM που είδαμε στο STAR, ένα ριάλιτι στο οποίο τα είχε πάει εξαιρετικά, φτάνοντας μέχρι την τελική εννιάδα αν και μετά μπήκαν κι άλλες παίκτριες. Μάλιστα, στην αρχική audition της είχε ενθουσιάσει τους κριτές με το πρόσωπο και το σωματότυπό της ενώ απέσπασε εύκολα και τα τέσσερα «ναι» της, το 2018, όταν την πρωτοείδαμε.

Eίχε λάβει μέρος και σε καλλιστεία

Όπως αναφέρεται, η Χριστιάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο έχοντας καταγωγή από την Αλβανία. Σπουδάζει Τεχνολογία Τροφίμων στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ πριν καν τη δούμε στο GNTM είχε προλάβει να κατακτήσει τρεις τίτλους σε καλλιστεία. Είχε βγει πρώτη αναπληρωματική Μις Κρήτη το 2015 κι έναν χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της Μις Αλβανία (2016). Την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Αλβανία και στα παγκόσμια καλλιστεία, όπου στέφθηκε Β’ Miss Globe 2016.

Στο σπίτι του GNTM αποτελούσε μια ήρεμη δύναμη. Δεν έμπλεκε σε καβγάδες, ήταν αρκετά καλή σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίσεις και φυσικά συνέχισε να ασχολείται με τον χώρο του μόντελινγκ και μετά από το ριάλιτι μόδας. Και φέτος έχει τη μεγάλη της ευκαιρία να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα σε ένα μικρό κανάλι, το οποίο όμως έχει αποδειχθεί ένα καλό «σκαλοπάτι» για ένα σπουδαίο τηλεοπτικό βήμα, με συμπαρουσιαστή της τον Λευτέρη Κουμαντάκη, ο οποίος επίσης ανήκε στο δυναμικό του καναλιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments