Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [26/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [26/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [26/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [26/09/20].

Κριός

Η ενέργεια της μέρας βγάζει το ζώο από μέσα σας. Αρκετά κάνατε υπομονή και ανεχτήκατε τις δικαιολογίες του/της συντρόφου σας. Θέλετε δράση και σκοπεύετε να την έχετε. Καλό θα ήταν βέβαια, πριν κλείσετε την πόρτα πίσω σας να αναλογιστείτε και τα δικά σας λάθη.

Ταύρος

Ο έρωτας για εσάς, αποτελείται συχνά από μια σειρά κατακτήσεων. Παρά ταύτα, καμία δεν φαίνεται να έχει μιλήσει στην καρδιά σας. Η ενέργεια της μέρας θα σας φέρει νέα ελπίδα. Απλά αυτή τη φορά προσπαθήστε να ακούσετε πραγματικά τι λέει το άτομο που έχετε απέναντι σας, να το γνωρίσετε εις βάθος.

Δίδυμοι

Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να πείσετε το ταίρι σας, ότι παρόλο που φαίνεται να έχετε παντρευτεί την δουλειά σας, η σχέση σας είναι πολύ σημαντική για εσάς. Βρείτε τρόπο να του δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας. Τι θα λέγατε για ένα ρομαντικό δείπνο χωρίς διακοπές από επαγγελματικά τηλεφωνήματα ή ένα όμορφο δώρο;

Καρκίνος

Πολλές φορές οι άνθρωποι σας κατηγορούν ότι δεν είστε ρομαντικοί. Ωστόσο, σήμερα αποκαλύπτεται ότι τρέφετε ρομαντικά συναισθήματα προς ένα άτομο. Απλά έχετε περίεργο τρόπο να τα δείχνετε. Αντί να του πείτε ευθέως πώς αισθάνεστε, το αγνοείτε. Αυτό δεν θα σας βοηθήσει, εκτός αν είναι μέντιουμ και διαβάσει την σκέψη σας! svg%3E

Λέων

Σήμερα θα αποφασίσετε να περάσετε την μέρα σας έξω με το ταίρι σας. Να επισκεφθείτε υπέροχα μέρη, όπου θα εξομολογηθείτε τον έρωτά σας κάτω από το φως του φεγγαριού. Θα έρθετε σε απόλυτη επαφή, τόσο με την ομορφιά της φύσης όσο και μεταξύ σας.

Παρθένος

Μια υπέροχη, πραγματικά ρομαντική μέρα ξεκινά. Θα θελήσετε να εξερευνήσετε περαιτέρω τη σχέση σας. Αν πάλι ψάχνετε για ερωτικό/ή σύντροφο, ίσως χρειαστεί να ρίξετε λίγο τους τόνους. Είναι καλό να είστε ενθουσιώδεις αλλά μην το παρακάνετε.

Ζυγός

Η προσέγγισή σας στον έρωτα είναι μετρημένη, καθώς δεν σας αρέσει να βιάζεστε. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κατακτήσετε ένα ξεχωριστό άτομο, με ένα μείγμα σαγηνευτικών αισθησιακών τεχνικών. Απλά μην το καθυστερείτε πολύ.

Σκορπιός

Το πρόβλημά σας είναι ότι, στον έρωτα, όπως και σε πολλά άλλα, θέλετε να έχετε από δύο. Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις αντικειμενικές δυσκολίες αυτού του εγχειρήματος; Μήπως πρέπει να αναλογιστείτε γιατί δεν μπορείτε να δεσμευτείτε μόνο με ένα άτομο; svg%3E

Τοξότης

Η σημερινή θα είναι μια μέρα που θα θυμάστε για καιρό. Αισθάνεστε σαν ήρωας/ηρωίδα ρομαντικού μυθιστορήματος. Ίσως πιστεύετε ότι έχετε κάποιες ιδιαίτερες τάσεις, αλλά εξαιτίας αυτών ο/η σύντροφός σας απολαμβάνει πραγματικά να είναι μαζί σας.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την γοητεία σας. Να περιμένετε ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας και δεν θα προλαβαίνετε να δέχεστε προσφορές για ραντεβού. Επιλέξτε προσεκτικά το άτομο στο οποίο θα αφιερώσετε τον χρόνο σας.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να σκέφτεστε διαρκώς την τελευταία φορά που βγήκατε με αυτό το ελκυστικό και πνευματώδες άτομο. Κάτι σας παροτρύνει να σηκώσετε το τηλέφωνο και να το προσκαλέσετε για δείπνο. Κάντε το και δεν θα το μετανιώσετε.

Ιχθύες

Λατρεύετε το είδος ρομαντισμού της παλιάς εποχής. Η ενέργεια της μέρας σας κάνει να λαχταράτε να βρείτε κάποιον/α που να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να είμαστε στο 2020, αλλά μην χάνετε την ελπίδα σας. Κάπου εκεί έξω υπάρχει αυτός/ή που ψάχνετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments