Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς Ηρώδειο: Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις

Σάκης Ρουβάς Ηρώδειο: Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις
Σάκης Ρουβάς Ηρώδειο: Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία από το Ηρώδειο και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Στην εποχή μας είναι συνηθισμένο φαινόμενο κάποιοι άνθρωποι με αρκετούς ακόλουθους στα Social Media να κάνουν έμμεση διαφήμιση σε ένα προϊόν κάποιας εταιρίας. Ένα τέτοιο άτομο είναι ο Σάκης Ρουβάς με χιλιάδες followers σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ανεβάσει πολλές φορές στο παρελθόν μια φωτογραφία προκειμένου να προωθήσει ένα προϊόν κάποιας εταιρίας με την οποία συνεργάζεται. Ωστόσο αυτή τη φορά προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν ανέβασε στα Social Media μια φωτογραφία που τον δείχνει να βγαίνει έξω από ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αυτό που προκάλεσε τις αντιδράσεις είναι το σημείο που έχει γίνει η φωτογράφηση καθώς είναι έξω από το Ηρώδειο. Αρκετοί χρήστες έκαναν διάφορα σχόλια και αναρωτήθηκαν αν έχει πάρει άδεια να χρησιμοποιήσει ένα μνημείο όπως είναι το Ηρώδειο για διαφημιστικούς λόγους.

Κατέβηκε η ανάρτηση του Ρουβά – Η απάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και η Έλενα Ακρίτα. “Ο Πολιτισμός του 2020 σε δυο φωτογραφίες. Η υπουργός με τους ομοτέχνους της και ο Sakis με τη μερσεντές παρκαρισμένη στον ιερό χώρο του Ηρωδείου”, έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος και συνόδευσε το ποστ της με δυο φωτογραφίες. Μάλιστα οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που ο Σάκης Ρουβάς αναγκάστηκε να αποσύρει τις διαφημιστικές φωτογραφίες από τα Social Media.

Αρκετοί χρήστες των Social Media κάλεσαν το Υπουργείο Πολιτισμού να πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Και πιο συγκεκριμένα να γνωστοποιήσει αν έχει δοθεί άδεια για να γίνει μια φωτογράφηση για διαφημιστικούς σκοπούς. Μια μέρα αργότερα το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δεν είχε δοθεί καμία άδεια στον Σάκη Ρουβά για να προβεί στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΥΠΠΟΑ αναφέρει τα εξής: Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments